Avontuurlijk roadtrippen naar een onbekende bestemming

Het concept van srprs.me is inmiddels wel bekend: Je boekt een reis naar een onbekende bestemming en je komt er op het vliegveld achter waar je heen gaat. Nu kan het zijn dat je niet zo’n fan bent van vliegen, maar wel graag dit avontuur aan zou willen gaan. Voor de mensen die liever met beide benen op de grond blijven is er nu een nieuwe optie toegevoegd: roadtrippen naar een onbekende bestemming. Met het nieuwe thema Road Tripping begint je reis al bij je eigen voordeur en pak je de auto of motor naar destination unknown. Wat het extra spannend maakt, is dat je je bestemming pas ontdekt als je al ‘on the road’ bent.

Roadtrippen
Na het succes van de vliegreizen van srprs.me waarbij je pas op het vliegveld ontdekt waar je naartoe gaat, kun je nu ook roadtrippend even ertussenuit naar een verrassende bestemming. Want srprs.me gelooft: “the journey is the destination”. Zonder voorbereiding en verwachtingen, met je favoriete reisgezelschap en vol spanning en adrenaline. Bij het boeken kies je voor een “levendige stad” of “anywhere you’re meant to go” en geef je aan hoe ver je wilt rijden. Je bestemming ligt altijd binnen een straal van 300 km vanaf jouw adres, dus ergens in Nederland, België of Duitsland. Op de dag van vertrek ontdek je met een eerste krascode waar jouw checkpoint is – een punt op de route naar jouw bestemming. Hier kras je een tweede en derde code open die je vertellen naar welke plaats je mag toeren en in welk hotel je die avond slaapt.

De srprs.roadtrip boek je vanaf €50,- per persoon per nacht, voor één of twee nachten in een hotel dat minimaal is beoordeeld met een 8 op Booking.com, en is inclusief ontbijt. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.