Beleef Jurassic World in echt in DinoPark Amersfoort

Als je de film Jurassic World nog niet gezien hebt, dan is nu je kans om dit te doen in een wel heel bijzondere setting. Dinofanaten hebben de exclusieve mogelijkheid om Jurassic World in een donker bos, omringd door brullende dino’s, te bekijken. Universal Studios geeft eenmalig de rechten om de wereldberoemde dinofilm te vertonen, daar waar de film perfect tot zijn recht komt: in DinoPark Amersfoort. Zo kunnen bezoekers op een groot bioscoopscherm samen met de T-rex naar de blockbuster kijken.

Film
‘‘Wij zijn uiteraard erg trots op deze unieke kans die ons is geboden en zullen dan ook zorgen voor een bloedstollende beleving’’, vertelt Astrid Wassenaar, Commercieel Directeur van DierenPark Amersfoort. ‘‘De hele herfstvakantie wordt bij ons Jurassic World werkelijkheid tijdens de DinoAdventures. Nu wij op zaterdagavond 24 oktober ook de film gaan vertonen, is het spannende evenement compleet. ’’

DinoPark
Van 17 oktober t/m 1 november kunnen kinderen een nooit eerder getoonde dino ontdekken tijdens de DinoAdventures. Wetenschappers hebben aangeraden om het bos tijdens de herfstvakantie gesloten te houden, want het is niet duidelijk hoe het nieuwe wezen op mensen reageert. De medewerkers van het park weigeren het bos te sluiten, maar voor de veiligheid is speciale Dinosecurity getraind om alles veilig te laten verlopen. Alleen echte waaghalzen mogen met de beveiligers het bos betreden tijdens de DinoAdventures. Pas wel op, want je weet nooit wat er gebeurt.

Avontuur
De beveiligers raden een minimale leeftijd van zes jaar aan voor de DinoAdventures, de unieke filmvertoning is geschikt vanaf 12 jaar en ouder. De onlinevoorverkoop van de exclusieve filmtickets start aanstaande vrijdag 16 oktober om 15.00 uur. Kaartjes zijn € 12,50 p.p. Naast de film kun je er vanaf 17.00 uur ook mee op DinoAdventure in DinoPark Amersfoort. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.