Betoverend Halloween in Disneyland Parijs

Halloween is over het algemeen een griezelfestijn, vooral bedoeld om heel eng te zijn. Toch denken ze daar in Disneyland net even iets anders over. Wie zegt dat Halloween alleen voor de slechteriken is? Ook de goedzakken spelen een rol tijdens dit seizoen. Mickey en zijn vrienden zorgen voor plezier in het Disneyland Park, dat is ondergedompeld in Halloween sferen. De Disney Schurken daarentegen, zorgen voor griezelig veel gedoe. Ze zijn terug om bezoekers te ronselen om samen het Park over te nemen. Hun missie: zoveel mogelijk bezoekers ontmoeten voor knotsgekke selfies. De ochtend begint vrolijk met al je favoriete Disney figuren maar langzaamaan wordt het park aan het eind van de dag overgenomen door de Disney Schurken.

Mickey’s Halloween Celebration
Vooroordeel: alleen de Disney Schurken vieren graag Halloween. Fout! Mickey en zijn vrienden zijn het bewijs. De Disney figuren hebben besloten om speciaal voor de gasten van Disneyland Paris een parade te organiseren met de herfst als inspiratiebron. Mickey’s Halloween Celebration brengt iconische Disney figuren, zoals de Drie Kleine Biggetjes, Karel Paardepoot en Clarabella Koe naar het Disneyland Park. En natuurlijk zijn Donald, Katrien, de neefjes Kwik, Kwek en Kwak en Oom Dagobert er om het oogstfeest mee te vieren.

Snoepjes waanzin met Goofy Bonbons
Halloween zou niet hetzelfde zijn zonder snoepjes. Goofy heeft daarom een fantasievolle snoepmachine ontworpen voor zowel de jonge als oudere zoetekauwen. Goofy fans zullen de kans zeker niet onbenut laten om even te stoppen bij deze machine. Wie weet komt Goofy wel even langs om te kijken of alles in orde is. Een moment om te koesteren en de kans om hem zijn geheime snoepjesingrediënt te ontfutselen.

Halloween Costume Corner
Halloween betekent kostuums. Stitch en Minnie zijn gek op dit seizoen en kunnen niet wachten om alle kostuums aan de gasten te laten zien. Creaties rechtstreeks uit Minnie’s naaiatelier zorgen voor gegarandeerd mooi foto’s. Bezoek de Halloween Costume Corner naast Casey’s Corner.

De geesten van Main Street, U.S.A.
Een maand lang gebruiken de voormalige inwoners van Main Street, U.S.A. Halloween als het excuus om hun gezellige huiskamer te verlaten. In een vrolijke en ontspannen sfeer nemen de spoken Main Street, U.S.A. over en proberen zich te verstoppen in het decor.

Maleficent’s Court
Maleficent kan niet wachten om te regeren en spreekt elke dag een vloek uit over het Park. Ze neemt de binnenplaats van het Kasteel van Doornroosje over om deze om te dopen tot Maleficent’s Court. Deze binnenplaats is begroeid met een reusachtige doornstruik. De ideale plek voor een onheilspellende foto.

Het voelt goed om slecht te zijn
Maleficent’s vloek spreidt zich verder uit over het Disneyland Park tot aan Castle Stage. Elke middag worden de moedigste gasten uitgenodigd om naast de Disney Schurken te poseren. Wie weet proberen ze de gasten wel te betoveren, te beheksen of ze gruwelijk aan het lachen te maken. Deze beroemde Disney Schurken gaan zich van hun slechtste kant laten zien:
– De grootste angsthaas van alle piraten, die het eenvoudige geluid van “tik tak” vreest. Een zekere Kapitein Haak (Peter Pan)
– Diegene die graag koppen afhakt: de Hartenkoningin (Alice in Wonderland)
– Diegene die altijd jaloers is op het mooiste meisje van het land, hetzij in de gedaante van de koningin of de oude heks: de koningin van Sneeuwwitje (Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen)
– Ze is duivels en gek op jassen gemaakt van Dalmatisch vacht. Natuurlijk, het is Cruella De Vil (101 Dalmatiërs)
– Hij droomt van het veroveren van Jasmine’s hart om zo de nieuwe sultan te worden: Jafar (Aladdin)
Andere spookachtige Disney figuren maken ook onverwacht hun optreden.

Halloween Party op 31 oktober
Disney’s Halloween Party wordt op 31 oktober gehouden in Disneyland Paris. Het park blijft speciaal voor de gelegenheid open van 20.30 uur tot 01.00 uur ‘s nachts. Tijdens dit feest kunnen de bezoekers unieke animaties, overheerlijke verrassingen en een mysterieuze sfeer verwachten.

Meer informatie over Halloween in Dinseyland vind je op de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.