E-bikes krijgen nu ook eigen beurs

E-bikes zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Op de meeste vakantiebestemmingen heb je wel de mogelijkheid om er een te huren en ook in Nederland zie je ze steeds meer rond rijden. Tijd dus voor een eigen beurs. De Jaarbeurs & Fiets en Wandelbeurs organiseren op zaterdag 20 en zondag 21 februari 2016 in Utrecht de nieuwe e-bike Xperience. Hier kom je alles te weten over de aanschaf van een elektrische fiets.

E-bike Xperience
E-bike Xperience Laat zien wat er op de markt verkrijgbaar is aan e-bikes. De insteek: probeer alle modellen uit, pas dan kun je een gedegen keuze maken voor merk en type. Het event beschikt over het grootste indoor testparcours van Europa, dat dwars door twee grote hallen loopt. Het bevat alle elementen om e-bikes stevig aan de tand te voelen.

Advies
Daarnaast krijg je advies over aankoop, veiligheid en technische aspecten. Dit helpt je een bewuste keuze te maken voor de elektrische fiets die helemaal bij hem of haar past. Een belangrijk aspect, want inmiddels is er een groot en gevarieerd aanbod aan e-bikes en speed pedelecs.

E-bikers steeds jonger
De markt voor elektrische fietsen zit al jaren in de lift. Een onomkeerbare trend. Inmiddels is meer dan 20 procent van de verkochte fietsen een e-bike. Opvallend is de sterke groei van het e-bike-bezit onder dertigers, veertigers en vijftigers. Maar ook voor jongeren betekent e-bike Xperience een uitgelezen kans een trendy model uit te kiezen. Zij zien de elektrische fiets inmiddels als een goed middel om je snel en comfortabel te verplaatsen.

Fiets en Wandelbeurs
Het evenement in Jaarbeurs vindt gelijktijdig plaats met de Fiets en Wandelbeurs, die circa 20.000 fiets- en wandelliefhebbers trekt. Alle bezoekers van deze beurs krijgen gratis toegang tot e-bike Xperience en andersom. E-bike Xperience onderscheidt zich wel duidelijk van de Fiets en Wandelbeurs door een geheel eigen uitstraling en het aantrekken van een ander publiek.

Voor meer informatie ga je naar de website.
Foto: Amazing Wheels

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.