France.fr nu voor toerisme

Atout France verandert de website www.rendezvousenfrance.com naar www.France.fr

“Deze domeinnaam die tot voor kort in handen was van de overheid, biedt het toerisme in Frankrijk nieuwe kansen. De naamsverandering geeft de site een flinke boost, omdat men via zoekmachines nu eerder bij ons terecht komt en we met deze naam een breder publiek zullen trekken”, aldus Christian Mantei, Algemeen Directeur van Atout France.

Op de homepage worden niet alleen de bekendste plekken van Frankrijk naar voren gebracht (o.a. Parijs, Mont-Saint-Michel, Champagnestreek), maar tegelijkertijd ook de grote evenementen die een rol spelen bij het op de kaart zetten van Frankrijk als toeristische bestemming.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.