Ga op heksenjacht en win gratis toegang tot Avonturenpark Hellendoorn

Halloween wordt de laatste jaren steeds groter gevierd in Nederland. Dat zie je onder andere aan het aantal pretparken dat zich voor de gelegenheid in een Halloweenjasje steekt. Ook Avonturenpark Hellendoorn doet mee en is in de maand oktober Heksendoorn. Voor de 15e keer wordt het park omgetoverd tot het domein van heksen en andere griezelige figuren en zijn de attracties nog spannender dan anders. De heksen beperken zich echter niet alleen tot het Avonturenpark, maar zwerven op 15 oktober ook rond in Deventer en op 10 oktober in Apeldoorn. Tref jij op deze dagen een verdwaalde heks aan? Ren dan niet van schrik weg, maar loop er dapper op af. Je ontvangt dan namelijk een kortingsbon of vrijkaart voor Heksendoorn.

Spannend
Tijdens Heksendoorn ligt Avonturenpark Hellendoorn bezaaid met pompoenen en bezems en er zijn leuke en spannende extra’s voor jong en oud. Alleen tijdens Heksendoorn kunnen dappere bezoekers de Griezel Grot betreden, een ondergronds spookhuis met smalle gangetjes, donkere ruimtes, griezels, enge dieren. Kun jij snel de uitgang vinden? Ook kunnen bezoekers gratis de speciale griezelshow De Vervloekte Villa bezoeken. Het gerucht gaat dat de ooit mooie Franse villa vervloekt is en er een mysterieus wezen woont. Niemand durft dichtbij te komen. Tot op een dag vier jonge meiden op avontuur gaan en De Vervloekte Villa bezoeken. Wat zullen zij ontdekken?

Familieshow
De leukste kinderhelden Kareltje & Jasmijn staan dagelijks op de planken in het Gouden Theaterpaleis met de griezelige familieshow: Kareltje & Jasmijn en de Trollenkamer. In deze gloednieuwe show gaan Kareltje & Jasmijn spetteren in de zwembadkamer. Alleen hebben ze het verkeerde kamernummer genoteerd. Wat speelt zich in deze kamer af en hoe gaat dit aflopen? Kinderen kunnen lekker griezelen, lachen en meedoen tijdens deze Heksendoornshow.

Kleintjes
Speciaal voor de allerkleinsten is er een maïsdoolhof in Dreumesland, waar de Vrolijke Vogelverschrikkers hen opwachten. Avonturenpark Hellendoorn biedt in Dreumesland ook een gratis oppasservice aan waar kleintjes onder begeleiding kunnen spelen, terwijl hun ouders de Griezel Grot of andere iets te spannende attracties bezoeken.

Praktische informatie
Is een dagje griezelen niet genoeg voor jou? Kom dan lekker lang griezelen in het donker op zaterdag 17, 24 of 31 oktober 2015. Het park is dan extra lang geopend. De attracties sluiten om 20:00 uur. Op 31 oktober wordt de avond afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20:15 uur. Dreumesland sluit om 18:30 uur en de Wild Waterval sluit rond 18:30 uur i.v.m. de opbouw van de vuurwerkshow.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.