Griezelen in Spanje

PortAventura Resort vlakbij het Spaanse Barcelona is helemaal tot en met 15 november 2015 omgetoverd en klaar voor een nieuw jaar met monsterlijk plezier. De start van het nieuwe Halloween seizoen bouwt voort op de bestaande Halloween traditie, die al 15 jaar bestaat uit griezelig vermaak in het park. Elk jaar wordt het park versierd met pompoenen, vleermuizen, spinnen en zijn er zombies, vampiers en andere monsters om een onvergetelijke ervaring te garanderen.

De afgelopen vijftien jaar hebben meer dan 5,5 miljoen bezoekers hier van genoten. Van deze bezoekers komen er 1,3 miljoen uit het buitenland, dit zijn vooral Franse, Engelse, Ierse en Russische nationaliteiten. De groei is constant gebleven: in 2000 waren er 176.000 bezoekers, in vergelijking met meer dan 500.000 bezoekers van vorig jaar. Tot en met 15 november wordt plezier gegarandeerd dankzij de nieuwe attracties en ongeveer 150 verschillende wekelijkse shows in het thema van Halloween.

Vandaag in het nieuws

En als je denkt dat ze alleen in Spanje ‘iets met stieren hebben’, dan heb je het mis. Ook in het Franse Saint-Rémy-de-Provence kunnen ze er wat van. Ook daar jagen ze stieren door de straten en heb je van die imbecielen/stoere mannen, die zo nodig voor die toch al bijzonder zenuwachtige dieren moeten springen…

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.