Griezelen tijdens het grootste Halloween festival van Nederland

Bij Keukenhof denk je vooral aan bloemen en mooie lentedagen. Toch is daar in de herfst weinig van te zien. Dan nemen vampiers, heksen en ondoden het landgoed van Kasteel Keukenhof over. Op 30 en 31 oktober kun je tijdens dit festival de bloedstollend spannende locaties verkennen en bont uitgedoste personages ontmoeten die je de stuipen op het lijf jagen. Sta jij stevig in je schoenen? Dan mag je het grootste Halloween en Horror festival van Nederland, Haunted Castle, niet missen.

Spookhuizen
Laat je deze donkere herfstavonden meeslepen in een wereld van horror en angstaanjagende taferelen. Breng een bezoekje aan de spookhuizen, waaronder het notoire Doll House, het Labyrinth of bewandel de Trail of Terror. Ben je als de dood voor zombies? Vermijd dan de Scarezone, waar ze opgesloten zitten. Maar voor hoe lang? Horror Carnivale is het akelige huis van een groep losgeslagen clowns, die alles doen om je aan het lachen te brengen, of toch niet..

Shows en films
Op het terrein zijn gedurende het festival spannende, bloederige en doodenge shows te bekijken. In het Panic Pictures House worden allerlei horror en thriller films vertoond. Ook zijn er verschillende verhalenvertellers aanwezig op Haunted Castle, die duistere verhalen vertellen. Tijdens Haunted Castle kun je ook schrijvers van horror- en thrillerboeken kunnen ontmoeten. Tot slot kunnen bezoekers terecht op de Haunted Castle markt met verschillende kraampjes van exposanten.

Informatie
Haunted Castle is te bezoeken op 30 en 31 oktober op Kasteel Keukenhof te Lisse. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de website. Haunted Castle is op vrijdag 30 oktober geopend van 17:00 – 24:00 uur en op zaterdag van 12:00 – 24:00 uur. Op beide avonden vanaf 17:00 uur geldt een leeftijdsadvies van 16 jaar en ouder. Het is toegestaan om verkleed te komen, maar uiteraard niet noodzakelijk.

Voor meer informatie over Haunted Castle ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.