Herfstvakantie: Vier de herfst tijdens Landgoedfestijn Zwaluwenburg

De herfstvakantie is de ideale tijd om er met het hele gezin op uit te gaan. Creëer met verschillende dagjes uit je eigen staycation en laat je vooral niet tegenhouden door het weer. Zo kun je naar het Landgoedfestijn op landgoed Zwaluwenburg in ‘t Harde. Met de boswachter op kaboutertocht, opwarmen met een kop zelfgemaakte kruidenthee bij Zorgboerderij Westbroek en een herfstboeket plukken in de A.Vogel tuinen. Vier op 21 en 22 oktober met het hele gezin de herfst op het landgoedfestijn Zwaluwenburg.

Samenwerking
De één is eigenaar van het landgoed. De tweede bewoont één van de acht historische boerderijen. De derde verbouwt er de kruiden en planten die nodig zijn voor hun natuurlijke geneesmiddelen. En samen organiseren ze dit jaar het Landgoedfestijn op hun geliefde Zwaluwenburg: Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK), zorgboerderij Westbroek en de A. Vogel tuinen. Boswachter Sabine Wolters van GLK: “Dat is een van de bijzondere dingen van Zwaluwenburg, die unieke samenwerking. Daarom hebben we het Landgoedfestijn ook sámen georganiseerd. We willen bezoekers de schoonheid van het landgoed laten zien, de natuur laten ervaren en ze tegelijkertijd duidelijk maken wat wij er alle drie doen. Alles verpakt in een gezellig festijn.”

Activiteiten Landgoedfestijn
Tijdens het Landgoedfestijn op 21 en 22 oktober is Zwaluwenburg het decor voor een gezellig dagje uit. Van 10.00 uur tot 16.00 zijn er kaboutertochten voor kinderen, excursies en workshops voor volwassenen, proeverijen en verschillende marktkraampjes met (streek)producten te bezoeken. Entree is gratis.

Informatie
Adres: Eperweg, ‘t Harde
Datum: woensdag 21 en donder 22 oktober, van 10.00 tot 16.00 uur.
Entree gratis, voor sommige activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Op de website van landgoed Zwaluwenburg vind je meer informatie.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.