Herfstvakantie: Inspiratie opdoen voor je volgende verre reis

Het is koud buiten, het regent en het is donker. Kortom de herfst is in hier in al zijn glorie. Om de moed er een beetje in te houden kun je vast je volgende vakantie gaan plannen. Dan heb je iets om naar uit te kijken! Wegdromen bij witte stranden, avontuur en zonneschijn terwijl de regen genadeloos tegen de ramen slaat. Nu kan het zijn dat dit grijze weer je niet echt inspireert of misschien zoek je gewoon nog een leuk uitje voor de herfstvakantie? In beide gevallen kun je in het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 oktober naar de twee editie van het Verre Reizen event.

Het Verre Reizen event
Dit event brengt zes continenten en meer dan 180 bestemmingen op een plek samen: de Fokker Terminal in Den Haag. Met doorlopend presentatie van reisspecialisten en films die inspiratie geven word je wegwijs gemaakt in het grote reisaanbod buiten Europa. Het aanbod loopt uiteen van individuele reizen op maat tot trips in groepsverband, op én buiten de gebaande paden. In het USA paviljoen vinden gasten alle informatie over USA als vakantiebestemming.

Vakantiemogelijkheden buiten Europa
Twee dagen lang opent de terminal haar deuren van 10:00 tot 17:00 uur en draait alles om de vakantiemogelijkheden buiten Europa. Van exotische eilanden, het kleurrijke Afrika tot de sneeuwwitte polen. Van lekker luxe tot avontuurlijk en alles daar tussenin. Gerenommeerde verre reizen specialisten, van grote bekende aanbieders en touroperators tot kleinschalige aanbieders, geven uitleg over de reizen naar ruim 180 vakantiebestemmingen.

Alles over Amerika
Het Brand USA Paviljoen is dé ontmoetingsplek voor reizigers naar Amerika. Amerika experts, airlines en verkeersbureaus informeren bezoekers graag meer over het land van de onbegrensde mogelijkheden. Altijd al een echte USA Airstreamer willen bekijken? Deze bijna iconische aluminium caravan, het symbool voor de Amerikaanse sfeer en cultuur, heeft een prominente plek in het 100 m² Amerika paviljoen. Gasten nemen plaats in het USA café met live muziek of proeven hapjes van de bekende tv BBQ master Harm-Jan van Bushkitchen die Amerikaanse gerechten vanuit een Airstreamer serveert.

Korting op entree
Wie zich online registreert krijgt 50% korting op de entree en betaalt € 5,00 per persoon aan de kassa in plaats van € 10,- en maakt bovendien kans op twee gratis tickets van airberlin. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Parkeren is gratis. Wie liever met de trein komt, kan gebruikmaken van de Spoordeelwinkel-actie.

Voor meer informatie over het programma van het Verre Reizen Event.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.