Inspiratie voor je reis naar Noord-Amerika

Een vakantie naar Canada of Amerika vergt veel planning. Als je zoiets onderneemt wil je het ook goed doen en ervoor zorgen dat je alles geregeld hebt. Het zou toch vervelend zijn als bij aankomst blijkt dat je highlights in je reisplan mist of dat je toch niet de beste plek hebt gevonden om te overnachten. Kun je nog wel wat inspiratie of tips gebruiken? Bezoek dan de speciale reismarkt USACANADA.NU op 31 oktober en 1 november in Zeist.

Voorlichting
Net als vorig jaar vindt ook dit jaar de reismarkt weer plaats in Hotel Figi Zeist. Op deze gespecialiseerde reismarkt voor Noord-Amerika staan ruim vijfenveertig reisspecialisten voor je klaar. Zij inspireren en informeren geïnteresseerde bezoekers over de uitgebreide reismogelijkheden in deze twee landen. Behalve touroperators, luchtvaartmaatschappijen en organisatoren van (avontuurlijke) reizen en natuurreizen, zijn ook auto-, camper- en motorverhuurders als standhouder aanwezig.

Films en presentaties
“Om alvast in de stemming te komen voor de reis hebben we de sfeer en uitstraling van Noord-Amerika naar hotel Figi gebracht”, aldus beursorganisator Karin Gomes van USACANADA NU. “Bezoekers kunnen een kijkje nemen in twee verschillende campers die voor het hotel staan. Daarnaast worden informatieve films vertoond over verschillende bestemmingen in Noord-Amerika. Ook houden diverse reisorganisaties presentaties over onder andere Alaska, Portland, Oregon, Florida, Canada en de ‘native Americans’. Kinderen kunnen met korting gebruik maken van de matinee voorstellingen in de naast gelegen bioscoop.”

Openingstijden en entree
De reismarkt is geopend op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november van 10:00 uur tot 18:00 uur. De entreeprijs is 10 euro en bij voorinschrijving via de website 8 euro. Toegang voor kinderen is gratis.

Voor meer informatie over de reismarkt ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.