Jennifer Aniston in Emirates-spot

Emirates onthulde vandaag haar tv-commercial met Hollywood actrice, regisseur en producent Jennifer Aniston. De commercial opent met Aniston die op zoek is naar de onboard douche en lounge, maar ze wordt bespot en belachelijk gemaakt door het cabinepersoneel. Dit blijkt een nachtmerrie te zijn als ze wakker wordt in haar eigen Private Suite in de Emirates First Class Cabin waarna ze kennis maakt met de A380 Shower Spa en Onboard Lounge.

“Jennifer Aniston’s charisma en moeiteloze connectie met het wereldwijde publiek maken haar de perfecte keuze voor onze campagne. Als een van de drukste vrouwen in Hollywood kan Aniston, zoals veel van onze klanten, alleen genieten van totale rust wanneer ze aan het reizen is. Bij Emirates zorgen wij ervoor dat deze ervaring uitzonderlijk is”, aldus Boutros Boutros, Divisional Senior Vice President, Corporate Communication, Marketing & Brand bij Emirates.

Ander nieuws: Zonder gluten op reis

  • Voor ongeveer 1 tot 5% van de bevolking is het niet zo maar mogelijk om op reis overal boodschappen te doen of even ergens in een restaurant te gaan eten. Deze mensen zijn glutenintolerant en kunnen daarom het eiwit gluten, dat onder meer in tarwe zit, niet verdragen. Speciaal voor hen heeft Schär, Europees marktleider in glutenvrije voeding, een website en app ontwikkeld. Op www.glutenfreeroads.com en in de GlutenfreeRoads app zijn meer dan 54.000 adressen te vinden van levensmiddelenwinkels en horeca-gelegenheden (restaurants, cafés en hotels) over de hele wereld waar glutenvrije voeding wordt verkocht en/of geserveerd.
  • Het internationale kunstfestival EUROPALIA, dat aandacht vestigt op een land en zijn cultureel erfgoed, zet komend vijf maanden Turkije in de kijker. Het land kent een groot aantal beschavingen die elkaar opvolgden of naast elkaar bestonden. Het 25e festival wordt van 6 oktober 2015 tot 31 januari 2016 in België gehouden.
  • Wie het lijstje met geijkte stedentripbestemmingen inmiddels heeft afgewerkt en op zoek is naar een andere verrassende stad, zou Belgrado moeten overwegen. De hoofdstad van Servië is een boeiende stad van contrasten. De voormalige historische industrie wijk Savamala is tegenwoordig het kloppend culturele hart van Belgrado. Voormalige vervallen pakhuizen bieden ruimte aan exposities van moderne kunst.
  • Verontrustend nieuws is dat steeds meer mensen een heel jaar vakantie overslaan, maar: Mensen die vakantie skippen hebben 30% meer kans op een hartaanval (BNN).
  • Het doek is gevallen voor Circus Herman Renz. In Heerde kwam de belastingdienst beslag leggen op het materiaal, omdat er nog een schuld staat van 130.000 euro.
  • Landal ’t Gooise Hart is de naam van een nieuw park van Landal GreenParks vlakbij de Loosdrechtse Plassen. In 2017 worden de eerste gasten verwelkomd.
  • Sebastiaan Labrie gaat columns schrijven over vakanties voor de site van WeFlyCheap.nl:“Wakker worden en je eerste en enige doel is vers ontbijten en daarna zie je wel.”
  • Wie denkt dat Polaroid dood is, die heeft het mis: Je kunt voor 99 euro nog steeds een Polaroid-camera kopen.
  • Goed nieuws voor prijsjagers: Ryanair wil de gemiddelde prijs voor een vliegtuigticket verlagen van 45 naar 25 euro.

Guersney: 10 dingen

Suzanne van Duijn van Travelvalley heeft het leuk opgeschreven, de 10 dingen die volgens haar zou moeten weten van kanaaleiland Guernsey. Ze heeft plekjes gevonden die wij nog niet gezien hadden. In 2012 maakten wij onze eigen reportage van Guernsey.

De kust van Guernsey.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.