Maak in 1 minuut je vakantie fotoalbum

Foto’s maken is met een smartphone veel makkelijker geworden. Dat is aan de ene kant heel leuk, maar het heeft ook wel een aantal nadelen. Zo maak je ontzettend veel foto’s (ik had er 1200 van mijn laatste vakantie naar Frankrijk) en blijven ze vaak op de computer om nooit meer bekeken te worden. Want wat een werk is het ook om door al die foto’s heen te gaan. De helft van de Nederlanders maakt daarom ook geen fotoboek meer na een vakantie, blijkt uit onderzoek van Vliegtickets.nl. Voor al deze mensen (en mezelf) is er nu goed nieuws: Je kan in 1 minuut een fotoalbum van je vakantie laten maken. ReSnap helpt je om al je vakantiefoto’s overzichtelijk in een album te krijgen.

Hoe werkt het?
Nu denk je ‘1 minuut, jaja.’ Nou het systeem is dit keer wel echt makkelijk. Je kiest eerst welk pakket je wil. Je kan kiezen uit twee opties: Een fotoboek voor €20 of €40. Daarna kies je waar je wil dat het programma de foto’s vandaan haalt. Denk daarbij aan bronnen als Facebook, Instagram of Dropbox. Nu volgt het innovatieve gedeelte. Het algoritme gaat in 1 minuut je fotoalbum in elkaar zetten. ReSnap gebruikt kunstmatige intelligentie, dat het fotoboek zo samenstelt als je zelf ook zou doen. Het kiest de mooiste foto’s uit, je vindt dus geen onscherpe of anders mislukte foto’s terug. Daarnaast filtert het programma op dubbele foto’s en zet het de foto’s zo neer dat ze het beste uitkomen. Daarna kun je het fotoalbum persoonlijk maken door teksten toe te voegen of er zelf nog foto’s aan toe te voegen. Dan is je album klaar en krijg je hem thuisbezorgd. Je kan het album ook online delen op social media. ReSnap belooft dat de foto’s veilig zijn en alleen voor je eigen album gebruikt worden.

Deze website kan je dus veel tijdbesparing opleveren als het gaat om een fotoalbum maken, maar je mist wel de napret van zelf een album samenstellen. Dan zie je toch weer alle foto’s terug en ben je weer even op vakantie. Het is maar net wat je belangrijk vindt. Om te beginnen aan je eigen album ga je naar de website. Wil je precies weten hoe het werkt, bekijk dan de onderstaande video:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.