Win een reis naar Noorwegen met nieuwe app

Zou je graag meer van het vakantieland Noorwegen willen weten? Dat kan met de nieuwe e-learning app van VisitNorway. Zij komen met de app ‘Norway Expert’. Hiermee kun je, zoals de naam al suggereert, een echte Noorwegen-expert worden. De app helpt je om meer te leren over het Scandinavische land als vakantiebestemming. Aan de hand van korte ‘trainingsvideo’s’ kom je meer te weten over alles wat het land te bieden heeft. Daarnaast maak je kans op één van de drie reizen naar Noorwegen, wat natuurlijk een leuke bijkomstigheid is.

Hoe werkt het?
De app bestaat uit tien video’s die allemaal zo’n anderhalve minuut duren. Deze video’s vertellen je meer over de vakantiebestemming Noorwegen. Je leert meer over belangrijke gebieden en aan het einde van de ‘cursus’ kun je bewijzen dat je nu een echte Noorwegen-expert bent. Dat doe je door tien opdrachten met vijf vragen te beantwoorden. Je kan dit op twee manieren doen: Door gelijk voor een plek in de wereldranglijst te gaan of eerst de oefenmodus uit te proberen. In de oefenmodus kun je je reactie snelheid verbeteren en alvast kijken wat de bedoeling is zonder dat het je score beïnvloedt. Daarna ga je spelen voor een plek op de wereldranglijst. De top 3 van deze lijst wint de reis naar Noorwegen, dus een beetje oefenen kan geen kwaad.

Wil je meer leren over Noorwegen en kans maken op die reis? Ga dan naar de website of download de app voor Android of Apple.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.