Ontdek New York in de herfst te voet

Tijdens de herfst zie je een hele andere kant van een stad. Straten vol met rode, oranje en gele bomen en de herfstzon die soms nog onverwachts warm is. Het is dan ook de ideale tijd voor een stedentrip. Geniet van het buitenleven en ontdek de mooiste plekjes tijdens een van de vele wandeltours die worden aangeboden in de vijf wijken van NYC. Van het proeven van de lokale keuken in Astoria tot struinen door historisch Harlem, ook in dit seizoen is er voor ieder wat wils in New York City.

Ontdek de geschiedenis van New York
Laat je mee terug in de tijd nemen en loop langs alle historische plekken in Brooklyn Heights en de Lower East Side met Big Onion Walking Tours. Nieuwsgierig hoe New Yorkers leefden en werkten tijdens de 17e eeuw? Ga dan mee met een van de thema tours van Historic Richmond Town op Staten Island. In Lower Manhatten vertellen insiders van The Wall Street Experience en Wall Street Walks je alles over de geschiedenis en architectuur van de financiële hoofdstad van de wereld. Wanneer je meer wilt weten over de historische gebeurtenissen rondom Washington Square Park, boek dan een tour bij Metropolitan Walks. Liever naar de Bronx? Cititrek neemt je mee naar City Island in deze wijk en vertelt je alles over de rijke geschiedenis van het eiland.

Iconische gebouwen en cultuur
Inside Out Tours leidt je met een tour dwars door Manhattan langs alle must-see gebouwen van New York, zoals the Chrysler Building en the United Nations Building. De diverse culturen in NYC’s vijf wijken ontdekken? Ga dan mee met Carreta Tours waar je een tour op maat kunt laten maken. Broadway fans kunnen hun hart ophalen tijdens de exclusieve Disney on Broadway Tour van Walks of New York waarbij je langs alle iconische plekken van Broadway komt en een kans krijgt om officiële kostuums aan te passen in het New Amsterdam Theatre. Een bezoekje aan New York is niet compleet zonder een wandeling door een van de parken. Ontdek het enorme Central Park met Central Park Conservancy of aanschouw de mooiste herfstkleuren in Brooklyn Bridge Park met BQE Tours’ DUMBO Discovery Tours.

Tours voor lekkerbekken
Wat is er leuker dan een mooie wandeltour in combinatie met de beste gerechten van New York? Ga mee op een culinaire wandeltour en ontdek de verschillende restaurants in de vijf wijken. Turnstile Tours neemt je mee naar Brooklyn’s ‘Avenue of Puerto Rico’ waar je allerlei Caribische en Latijns-Amerikaanse gerechten kunt proeven. Liever ontdekken hoe de locals in New York eten? Met Food on Foot Tours kun je de beste bagels van de stad ontdekken of genieten van de Aziatische keuken in Queens. Ahoy New York Food Tours brengt foodies naar knusse familierestaurantjes en nog onbekende plekjes in Little Italy en China Town. Voor een culinair hoogtepunt ga je mee met Walks of New York die in samenwerking met de gerenommeerde chef-kok Mario Batali de Greenwich Village Food Tour aanbiedt langs de beste eetgelegenheden van de wijk.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.