Rotterdam bekijken met city tour bus

City Sightseeing Worldwide rijdt sinds kort ook rond in Rotterdam. Na Amsterdam is Rotterdam de tweede Nederlandse stad waar City Sightseeing Worldwide zich heeft gevestigd. Tijdens de tour worden de Markthal, Erasmusbrug, SS Rotterdam, Museumpark en de Euromast aangedaan in een 60-minuten durende rit. Er zijn tickets voor zowel 24 uur en 48 uur die gebruikt kunnen worden bij alle 7 bushaltes in de meest interessante toeristische buurten. Het is een hop-on hop-off concept, wat betekent dat de bezoekers gedurende de tijd dat hun ticket geldig is, in en uit kunnen stappen wanneer zij dat willen. City Sightseeing Rotterdam begint met 2 bussen en biedt een zowel Engelstalige als Nederlandstalige gids.

Petra van Driel, Managing Director van City Sightseeing Rotterdam, vertelt: “We hebben gemerkt dat Rotterdam te maken heeft met een toenemend aantal bezoekers en er was vraag naar dit soort toeristische diensten. Het is voor ons een genoegen om deze samenwerking met City Sightseeing Worldwide aan te gaan en op deze manier een internationaal merk naar onze stad te kunnen halen.”

Petra van Driel zegt ook: “City Sightseeing Rotterdam heeft voor 2016 een plan ontwikkeld met het doel om uiteindelijk niet 2 maar 3 dubbeldekkers in te zetten, uitgerust met GPS en een audiosysteem in 12 talen.”

Enrique Ybarra, CEO van City Sightseeing Worldwide vertelt over de nieuwe onderneming in Rotterdam: “In 2015 voegen we bijzondere nieuwe bestemmingen toe aan ons portfolio. Met St. Petersburg, Boedapest en nu Rotterdam kunnen we onze klanten een scala aan geweldige nieuwe steden aanbieden. We zijn heel blij dat we deze fantastische stad op de beste manier aan de bezoekers kunnen laten zien.”

City Sightseeing Rotterdam

Adres: Van Vollenhovenstraat 15a, 30156 BE Rotterdam
Tickets Te koop via de website, verschillende hotels en de VVV kantoren in Rotterdam/ Rotterdam info. Tevens staan bij de haltes ticket-verkopers te herkennen aan de rode Citysightseeing kleding
Prijzen v.a. € 17,00 voor volwassenen, kinderen tot en met 11 jaar 50% korting
Website www.citysighseeing-rotterdam.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.