Site speciaal voor vakanties zonder kinderen

‘Only adults’ klinkt natuurlijk wat vriendelijker, maar wat de makers van de site www.onlyadultsvakanties.nl bedoelen is dat op de vakanties die je via die site boekt geen kinderen tegen zult komen. Voor volwassenen die houden van hun rust en bijvoorbeeld het gegil van kinderen ontgroeid zijn kan het een uitkomst zijn om naar een plek te gaan waar ze in alle stilte van elkaar kunnen genieten.

De site is afgelopen zomer gelanceerd. “De door ons geselecteerde Only Adults vakanties zijn ontworpen voor stellen op zoek naar de ultieme vakantie samen, in een moderne omgeving. Ze liggen altijd op prachtlocaties en op steenworp afstand van zee. In al onze Adults Only hotels komt u alleen volwassenen tegen”, zegt initiatiefnemer Davey van Aken.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.