Slapen in een sneeuwkasteel of bioscoop

Tijdens je vakantie wil je zoveel mogelijk bijzondere ervaringen opdoen, dus waarom zou de plaats waar je overnacht daar niet één van zijn? Er zijn veel opmerkelijke locaties waar je kan slapen. Denk daarbij aan een sneeuwkasteel, de villa gebruikt in de film ‘Twillight’ of een bioscoop in Parijs. Allemaal plaatsen die je vakantie net dat beetje extra geven. Daarnaast heb je natuurlijk mooie foto’s en een leuk verhaal om thuis te vertellen. Om je een beetje inspiratie te geven heeft HomeToGo een top 6 gemaakt van vakantiehuizen op bijzondere locaties.

1. Sneeuwkasteel
Gevuld met sneeuw en sprookjesfiguren is dit kasteel een droom van veel kinderen, maar ook nog steeds van veel volwassenen. Deze nauwkeurig uit sneeuw en ijs gesneden kamers van deze Finse accommodatie heeft een temperatuur van -7 graden Celsius. De prijs per nacht bedraagt €157 per persoon.

Foto: Wimdu

Foto: Wimdu

2. Een vintage opnamestudio
De sfeer van deze vintage opnamestudio zorgen er voor dat jouw muzikale snaren worden goed gestemd. De meubels die onder andere bestaan uit drums, gitaren, piano´s zorgen voor een bijzondere look. De prijs van dit verblijf is naar Parijse normen niet abnormaal, één nacht in dit muzikaal paradijs kost ongeveer €90 per persoon.

Foto: Wimdu

Foto: Wimdu

3. Overnachten onder het witte doek
Ben je ooit ingedommeld in een bioscoop? Dan zou dit perfect voor je kunnen zijn. Deze accommodatie nabij de Champs Elysees is een andere luxueuze attractie van de Franse hoofdstad. Het toegangsticket voor deze privé-voorstelling kost ongeveer €900 per persoon. Hiervoor krijg je wel een hele comfortabele bioscoopervaring.

Foto: Wimdu

Foto: Wimdu

4. Twilight-huis in Brazilië
De hype rond de Twilight saga mag dan misschien al wat gaan liggen zijn, de ‘honeymoon suite’ in Karpaty doet nog altijd wegdromen. Je hoeft geen fan te zijn van Twilight om van de rust en romantiek te ervaren die deze exclusieve bestemming te bieden heeft. De rust wordt gegarandeerd doordat deze villa enkel te bereiken is per boot of helikopter. Al deze exclusiviteit heeft natuurlijk ook een prijskaartje, voor een nacht betaal je al gauw €3700.

Foto: Wimdu

Foto: Wimdu

5. De designkubus “Carré d´étoiles”
“Carrré d´étoiles” is een minimalistisch en functioneel huisje aan een meer in het Noorden van Frankrijk. Dit meesterwerk van hedendaags design bevindt zich ver weg van alle drukte en laat u door het ronde dakvenster genieten van de sterrenhemel. De prijs per nacht is €82 per persoon.

Foto: Wimdu

Foto: Wimdu

6. Boomhut in een kastanjeboom
Deze cottage bevindt zich vijf meter boven de grond in sterke kastanjebomen. Dit is één van de meest milieu-vriendelijke toeristische bestemmingen. Als je bang bent om te slapen in complete duisternis dan raden we je aan om een zaklamp mee te nemen. Ter plaatse is er overdag alleen maar natuurlijk licht en ´s nachts enkel kaarslicht. Zelfs zonder elektriciteit kost dit verblijf ongeveer €80 per nacht per persoon.

Foto: Wimdu

Foto: Wimdu

Voor meer informatie ga je naar de website.
Foto: Wimdu

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.