Vier de herfstvakantie met je kinderen op Het Loo

Als je nog iets zoekt om te doen tijdens de herfstvakantie, dan kun je denken aan een dagje Paleis Het Loo. Ze doen namelijke deze herfstvakantie mee aan de Rabo Museumkidsweek. Van 17 tot en met 25 oktober is er een Paleisreis voor kinderen van 5 tot en
met 11 jaar waarin veel wordt ontdekt, gezien en vooral gedaan.

Kinderrondleiding
Tijdens deze speciale kinderrondleiding komen kinderen meer te weten over ridders,onderscheidingen en ‘lintjes van de koning’. Zo horen ze bijvoorbeeld waarom het dappere hondje Ricky een lintje kreeg. Na de rondleiding kan een eigen lintje geknutseld worden. Deelname aan de Paleisreis is gratis, kinderen hebben alleen een geldig entreebewijs nodig. Er zijn in deze vakantieweek ook nog veel andere kinderactiviteiten.

Kinderaudiotour
In het paleis kan een spannend avontuur worden beleefd met ‘Willem Nul’, het paleisspook van de kinderaudiotour. Daarnaast zijn er voor diverse leeftijden speurtochten met de koninklijke honden Hector, Cricket en Antoinette. Buiten is Speelpaleis Het Loo de plek om te klimmen, klauteren en glijden. Voor een lunch of tussendoortje zijn er op Paleis Het Loo genoeg lekkernijen, zoals bijvoorbeeld de speciale high tea voor kinderen of een goed gevulde lunchbox in de vorm van een gereedschapskistje.

Aanmelden voor de Paleisreis kan hier of bij beschikbaarheid op de dag zelf. Voor de speurtocht en de audiotour is aanmelding vooraf niet nodig. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.