Vind je tweede huis tijdens Second Home International

Voor veel mensen is het een droom om een tweede huis te hebben. Zo kun je denken aan een huisje aan de Franse kust, waar je elke zomer naar toe gaat. Of een plek in Spanje, om fulltime te gaan wonen als je met pensioen bent. Of misschien ben je minder romantisch en meer business minded en wil je graag je tweede huis verhuren? Als je van plan bent om een van deze dromen een realiteit te maken, maar je hebt nog wat inspiratie nodig? Dan kun je naar de Second Home International Beurs. De beurs is van 2 t/m 4 oktober in de Jaarbeurs Utrecht en hier vind je alles wat te maken heeft met een tweede huis.

Tweede huis kopen
Een tweede huis in binnen- of buitenland kan een geweldige plek zijn om vakantie te vieren en misschien zelf om permanent te gaan wonen op een dag. Maar het kan ook een goede investering zijn. Je zit er zelf natuurlijk (nog) niet het hele jaar in, dus waarom zou je het niet verhuren? Maar waar kun je dan het beste een huis kopen? En hoe pak je dat aan? Op deze vragen en meer kun je antwoord krijgen tijdens de beurs. Er zijn verschillende seminars die informeren over financiële, juridische en fiscale aspecten die komen kijken bij de aankoop van een tweede huis. Daarnaast kun je er in contact komen met andere mensen die nadenken over een tweede huis om tips uit te wisselen.

Trends
Op de beurs kun je ook zien welke landen erg in trek zijn. Je hebt natuurlijk de traditionele zonnige landen, waar iedereen wel heen wil zoals: Frankrijk, Italië en Portugal. Daarnaast zijn de huizen in Spanje nog steeds erg goedkoop, al trekt de prijs wel aan. Maar wie nu nog op zoek is naar een tweede huis kan er nog steeds zijn slag slaan. Verassend is dat steeds meer mensen nadenken over een plekje in de Oostbloklanden. Ook Oostenrijk is de laatste jaren goed vertegenwoordigd met villa’s, appartementen en chalets. Maar ook woningaanbod op exotische bestemmingen als Bonaire, Costa Rica, Curaçao, Dominicaanse Republiek, Indonesië, Kaapverdische Eilanden en Thailand ontbreken niet. In totaal zijn 28 landen vertegenwoordigd.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.