Wellness-spot aan de Belgische kust

Aan u de keus: een panoramische sauna met zicht op de prachtige tuin, een buitensauna met het gevoel van het hoge noorden, een Oosterse sauna, een biosauna, of toch liever een IR-sauna? Als kers op de taart: de opgietsessie, met een speciale mix van water en etherische olie. Het kan je allemaal overkomen aan de Belgische kust.

Sunparks vakantiepark Oostduinkerke aan Zee heeft dit jaar qua wellness een grondige facelift ondergaan en exploiteert dit deel nu in eigen beheer. Vakantiepark Oostduinkerke aan Zee beschikt over een saunacomplex van meer dan 600 m2. Badkleding is in de sauna van Oostduinkerke aan zee niet toegestaan, behalve op woensdag en zaterdag, dan is het namelijk badkledingdag. Sunparks is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group, opgericht in 1967 en Europese marktleider in vakantieverhuur. Meer informatie op: www.sunparks.nl

Ander nieuws: Lopend door Amerika

  • Wat heb je nodig om door Amerika te kunnen lopen? Helemaal niet zoveel blijkt uit dit verhaal van Ronny. Hij somt op wat hij gebruikt heeft om zijn wandeling van coast naar coast te maken, met links naar anderen die die toch al ondernomen hebben. Met mooi beeldmateriaal.
  • Je moet wat doen om op te vallen bij een caravanbeurs: In het National Exhibition Centre in het Britse Birmingham werkte een 12-koppig team van professionele LEGO-bouwers twaalf weken aan de constructie van de grootste caravan die ooit gebouwd werd met de plastic bouwsteentjes.[VIDEO]
  • Bericht speciaal voor roadtrippers: Iedereen kent natuurlijk Route 66 dwars door de VS. De maker van dit artikel deelt een ‘geheime route’ met je. Route 33 in Californië, dat door prachtige natuur leidt, maar nauwelijks gebruikt wordt. En dat komt omdat er nabij twee ‘concurrerende snelwegen’ zijn, die ook door routeplanners als eerste worden voorgesteld. [VIDEO]

Video: Wat gebeurt het uur na de landing?

Veel vliegtuigen blijken maar een uur aan de grond te staan voordat ze weer (moeten) vertrekken voor de volgende vlucht. In de video toont Schiphol wat er allemaal in dat uur gebeurt.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.