Win een citytrip in pop-up store srprs.me

De blind break reisorganisatie srprs.me brengt avontuurlijke reizen dichterbij met de opening van een eigen pop-up store in de Kalverstraat Amsterdam. Wie vandaag langskomt kan maar beter zijn gepakte tas meenemen. Op vrijdagmiddag om 16 uur kun je namelijk een citytrip winnen voor twee personen met vertrek diezelfde avond. In de store krijg je verder informatie over de trips en wissel je ervaringen uit met eerdere reizigers. Er zijn dagelijks acties en wie ter plekke boekt, krijgt € 20 cadeau. De pop-up store is geopend tot en met woensdag 4 november.

Ode aan de spontaniteit in reizen
In de pop-up store staat srprs.me klaar om je meer te vertellen over een reis naar destination unknown. Laat al je verwachtingen helemaal los en hoor pas bij vertrek waar je naartoe gaat. Je brengt de spontaniteit terug in je reis, omdat het onmogelijk is onderzoek te doen naar de plek van bestemming. Vind je dit allemaal wel heel spannend klinken? Kom dan naar de pop-up store om ervaringen te horen van reizigers die de stap al hebben genomen. Wat doet dat nou met je, zo’n blind trip?

Vertrektijd naar destination unknown: nu!
De echte waaghals wordt misschien zelfs aanstaande vrijdag gelijk kosteloos de lucht in geschoten. Zorg dat je om 16.00 uur met je koffer paraat staat in de pop-up store met je reisgezelschap en ding mee naar een City Trip van vrijdagavond tot zondagavond. Een goede reden om een uurtje eerder weg te gaan van je werk, want om 17.00 uur hoor je al of je een uur later naar Schiphol rijdt en gelijk incheckt.

Kras & Go
Niet gewonnen, maar toch meteen op reis? De pop-up store biedt dan een instant mogelijkheid. Om het surprise-effect extra kracht bij te zetten, krijgen reizigers die hun kraskaart verzilveren in de pop-up store namelijk direct een lift aangeboden naar Schiphol op de dag zelf of de week erna. Denk aan je paspoort.

Ook via social naar destination unknown
In de pop-up store kun je uiteraard ook je geluk beproeven door een selfie te maken met de srprs.me wereldbol en kans maken op een giftcard. Thuisblijvers maken kans op een verrassingsreis door hun leukste vakantiefoto te uploaden op Facebook of Instagram met de hashtag #srprsme. Op dinsdag wordt deze winnaar bekend gemaakt.

Waar en wanneer?
Adres: Kalverstraat 101, Amsterdam

Openingstijden:
Dinsdag tot en met zaterdag: 10:00 uur – 18:00 uur
Zondag en maandag: 12:00 uur – 18:00 uur
Donderdag: 10:00 uur – 21:00 uur

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.