‘ Airbnb deert Nederlandse hotels niet’

De Nederlandse hotelsector heeft niks te vrezen van Airbnb, waarbij particulieren zelf hun kamers aan toeristen verhuren, want het gaat gewoon goed met deze branche in Nederland. “Wat dat betreft zijn het echt topjaren”, zegt sectoreconoom Thijs Geijer van ING Bank in de Telegraaf. “Alle statistieken die er zijn, wijzen op een flinke stijging van de toeristenstroom naar Nederland. Vorig jaar was al een topjaar, maar dit jaar wordt waarschijnlijk nog beter. In de afgelopen maanden is namelijk het vertrouwen onder Nederlandse consumenten erg verbeterd en zijn zij ook vaker een hotelkamer in eigen land gaan boeken.”

http://www.telegraaf.nl/dft/ondernemen/branche-beeld/24799128/__Hotel_ligt_nog_niet_wakker_van_Airbnb__.html

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.