Corendon vliegt nu ook op Bali

Corendon is deze maand, in samenwerking met Qatar Airways en KLM, gestart met het aanbieden van vakanties naar Bali. Sinds november 2015 is het mogelijk om met Corendon dagelijks naar dit Indonesische vakantie-eiland te vliegen. Een tiendaagse vakantie inclusief retourvlucht, transfers en 3* accommodatie kan al geboekt worden vanaf € 799 per persoon en een week in een 4* hotel hoeft niet meer te kosten dan € 899. Corendon biedt hotels aan in alle populaire badplaatsen zoals Sanur, Seminyak, Kuta en Tuban.

Belangrijkste partner voor de vluchten naar Bali is Qatar Airways. Qatar voert de dagelijkse vluchten naar Bali uit met de moderne Boeing 787 Dreamliner. Op heen- en terugvlucht is er een overstap op de nieuwe luchthaven van Doha. De totale vluchtduur bedraagt ongeveer 19 uur.

Zonder overstap

Vakantiegangers die liever zonder overstap met KLM vliegen, kunnen ook bij Corendon terecht. Op maandag en vrijdag vliegt KLM vakantiegangers in ongeveer 16 uur met een korte tankstop in Singapore naar Bali. KLM voert de vluchten uit met haar nieuwe Boeing 777-300.
Corendon biedt niet alleen hotels in Sanur, van oudsher de bekendste badplaats voor Nederlanders op Bali. Aan de andere kant van de zuidkust heeft Seminyak zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een aantrekkelijk resort met moderne, hippe hotels, een breed aanbod aan trendy winkels en een gevarieerd uitgaansleven. Ook in Seminyak biedt Corendon keuze.

Curaçao

Voor Corendon is Bali niet de eerste verre vakantiebestemming. Twee jaar geleden startte Corendon met het aanbieden van vakanties naar Curaçao in samenwerking met KLM. Onlangs werd die samenwerking verlengd tot en met 2017 en vliegt Corendon vijf keer per week met KLM naar Curaçao.
Steven van der Heijden, CEO van Corendon: “Bali staat hoog op het verlanglijstje van veel vakantieliefhebbers en dat is volkomen terecht. Ik kom al ruim twintig jaar regelmatig op Bali en ken geen andere vakantiebestemming die zo compleet is. Een fantastisch klimaat, een uiterst gevarieerd aanbod aan bijzondere hotels, een unieke cultuur, prachtige stranden en nu dus ook met Corendon een geweldige prijs- kwaliteitverhouding. Geen enkele reden om een reis naar Bali nog langer uit te stellen”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.