Gratis naar de Vakantiebeurs 2016?

We verloten 10 toegangskaarten (twv 15,50 p stuk) voor De Vakantiebeurs 2016 in Utrecht. Als u daarop kans wilt maken laat dan in het formulier onderop deze pagina uw naam achter en kies een eigen ‘code-woord’, zodat we weten dat u het bent. We zullen de komende maanden namelijk regelmatig een naam van een inzender publiceren (ook via Facebook en Twitter). Als u uw naam ziet en tijdig reageert dan sturen we u uw gratis toegangskaart. Deze actie loopt tot 10 januari 2016.

De Vakantiebeurs 2016: je zou zweren dat je er al was

De eerste dag van jouw ultieme vakantie start op het reizigersevent van het jaar: de Vakantiebeurs. Van 13 t/m 17 januari 2016 gaat de Jaarbeurs in Utrecht weer los en guess what? Jij moet erbij zijn! De Vakantiebeurs is levensechter dan óóit. Neusapen zoeken in Maleisisch Borneo, duiken voor de kust van Mozambique of met de kinderen naar de leukste Vier Seizoenen Camping?

Rotsklimmen

Voorpret begint op de Vakantiebeurs en dit jaar gaan we nóg een stapje verder. De zinderende Afrikaanse belevingswereld en sprookjesachtige ‘Duizend en 1 nacht’ bazaar brengen je in hogere vakantiesferen. Kom duiken, rotsklimmen of win een spectaculaire reis met jouw creatieve selfie. Laat je verleiden door de geuren en smaken van jouw droombestemming in het kooktheater of sla je slag op de food market met de lekkerste DIY-wereldgerechten.

Reispartner vinden

Ben je alleengaande of alleenstaande? Vind je nieuwe reispartner bij het meetingpoint of tijdens de speciale culinaire route. Ultiem relaxen doe je dit jaar op het Wellness paviljoen. Of zak onderuit in een strandstoel op het Reisfilmfestival, waar je jouw dag vol inspiratie met een tropische cocktail besluit. Vervelend hoor, zo’n dagje vakantie…

Vakantiebeurs, 13 t/m 17 januari 2016, Jaarbeurs I Utrecht. Openingstijden:  dagelijks van 10:00 tot 18:00 en vrijdag tot 20:00. Kaarten aan de kassa kosten €15,50.  
Kijk voor het complete programma en het laatste nieuws op Vakantiebeurs.nl.

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.