Kerst vieren kan ook in de Keukenhof

Normaal gesproken associeer je de Keukenhof vooral met bloemen en de lente, maar je kan er ook vast in de stemming komen voor kerst. Kerstfair “Kerst op Landgoed Keukenhof” biedt het Kerstgevoel op het Landgoed Keukenhof in Lisse. Na het succes van de afgelopen acht jaar kunnen bezoekers deze winter maar twee weekenden lang genieten van een winters dagje uit. Het weekend van 4 tot en met 6 december staat helemaal in het teken van ‘Lichtjesfeest’ en het daaropvolgende weekend, 11 tot en met 13 december, staat in het teken van ‘Dickens’. Kerstfair 2015 is beide weekenden gratis toegankelijk en de perfecte plek om in de kerststemming te komen.

Twee weekende gezelligheid
Wegens het grote succes van afgelopen jaar kunnen bezoekers zich dit jaar niet één, maar zelfs twee weekenden onderdompelen in de warme gezelligheid die Landgoed Keukenhof in Lisse biedt tijdens de koude winterdagen. Het weekend van 4, 5 en 6 december staat het landgoed in het teken van het Lichtjesfeest, waarbij het terrein prachtig versierd zal zijn. In de sferen van Charles Dickens’ beroemde novelle ‘A Christmas Carol’ zijn in het weekend van 11, 12 en 13 december volop Dickens kerstkoren te horen en word je verrast door rondlopend Dickens entertainment.

Kerstmarkt
Tijdens de Kerstfair op Landgoed Keukenhof kun je al je kerstinkopen doen op de gezellige kerstmarkt. Geniet van eten en drinken en de kerstkoren die liederen vertolken, shop voor mode en accessoires, antiek, interieur en styling en natuurlijk volop kerstdecoraties. Daarnaast is er een open podium, waar zangers, zangeressen en bandjes kunnen zingen. De kinderen worden niet vergeten met tal van activiteiten. Het kasteel is deze weekenden speciaal geopend voor bezoekers van de Kerstfair en wordt dit jaar aangekleed in kerstsferen door De Porseleinkast Lisse – Katwijk.

Openingstijden:
• Vrijdag 4 & 11 december 18:00 – 22:00 uur
• Zaterdag 5 & 12 december 11:00 – 22:00 uur
• Zondag 6 & 13 december 11:00 – 18:00 uur

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.