Luxe hotels voor lage prijzen tijdens HotelWeek

Ben je nog op zoek naar een leuk hotel in de maand januari? Dan kun je eens nadenken om te boeken tijdens de HotelWeek. Voor tien dagen lang kun je dan vier- en vijf sterren hotels boeken voor een gereduceerde prijs. Op woensdag 4 november om 10:00 uur gaat de Hotelweek 2015 officieel van start.

Luxe hotels in Nederland, België en Duitsland
HotelWeek is in het leven geroepen om Nederlanders kennis te laten maken met luxe sterrenhotels voor een lage prijs. Dit kan omdat het voor hotels een rustige periode is. Dit jaar is er de keus uit bijna 300 hotels in Nederland, België en Duitsland. Van 4 t/m november 13 november kan er een 4-sterrenhotel incl. ontbijt voor €50,- p.k.p.n. en een 5-sterrenhotel incl. ontbijt voor €70,- p.k.p.n. worden gereserveerd. Prijzen zijn per kamer per nacht op basis van 2-persoonsbezetting, incl. btw, excl. servicekosten van €9,50 bij 1 nacht en €11,50 bij 2 of meerdere nachten. De prijzen zijn incl. of excl. citytax.

Luxe voor lage prijzen
Je krijgt de kans om het nieuwe jaar goed te beginnen. De aankomstdatum van HotelWeek is van 31 december 2015 t/m 31 januari 2016. Beleef jij oudejaarsavond in een luxe hotel in hartje Antwerpen, Berlijn of Maastricht? Of wil je het nieuwe jaar met iets leuks beginnen en kunnen uitkijken naar een hotelovernachting? Kijk dan eens op de website. Hier vind je ook meer informatie.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.