Maak van je iPhone een GoPro

Eindelijk iemand die inziet dat het handiger is om ‘alles in 1 apparaat’ te hebben, in plaats van op reis allerlei verschillende camera’s mee te moeten zeulen met idem oplaadsnoertjes. Het initiatief van ProShotCases is dan ook toe te juichen. Ze hebben een Kickstarter-project om de financiering van hun vinding rond te krijgen. De huls die ze gemaakt hebben maakt het mogelijk om je iPhone 6 of 6s mee te nemen bij het duiken of als je gaat skiën. Met aluminiumclips wordt de verpakking stevig dichtgeknepen. Het is mogelijk om de camera van buiten te blijven besturen door de volumeknoppen van de telefoon. Voor een optimale beeldkwaliteit krijg je bij aanschaf ook opzetlensjes bijgeleverd, zoals bijvoorbeeld een fisheye-lens. De financiering is met nog 18 dagen te gaan inmiddels rond, maar je kunt nu nog instappen zodat je voor 89 dollar (119 dollar voor Nederlanders ivm verzendkosten) zo’n case kunt kopen. Ze beloven dat ze ze al in december 2015 leveren. Op zich is dat nog wel weer een flink bedrag, ongeveer 1/3 van een GoPro…

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.