‘Nederlanders blijven gewoon op Parijs vliegen’

Nederlanders laten zich niet uit het veld slaan als het gaat om hun vliegvakantie naar Parijs. Dat blijkt uit de gegevens van online reisorganisatie WTC.nl. De aanslagen van afgelopen vrijdagavond hebben volgens het bedrijf nog niet geleid tot annuleringen van reizen naar de Franse hoofdstad.

De recente aanslagen van vrijdag de 13e en begin dit jaar op Charlie Hebdo zorgen samen voor extra veel dreiging in Frankrijk. Ook de aandelen van vliegtuigmaatschappijen zijn maandag na de aanslagen licht gedaald. Toch heeft WTC.nl geen reisannuleringen ontvangen.

“Mensen zijn bang. Dat merkt ons team aan de hoeveelheid ongeruste telefoontjes na de terroristische aanslagen van vrijdag. Maar omdat Nederland geen negatief reisadvies heeft afgegeven, kunnen we onze klanten goed geruststellen. Al onze reizen naar Parijs en Frankrijk gaan gewoon door en de veiligheid in Parijs is enorm aangescherpt”, vertelt Bob Rus, directeur van WTC.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.