Ontdek New York goedkoper tijdens wintermaanden

New York kan een prijzige stedentrip zijn, maar je kan kosten besparen door niet in het hoogseizoen te gaan. Tijdens de doorgaans rustigere maanden januari, februari en maart zijn de hotelprijzen het laagst en kun je genieten van allerlei diner- en theaterdeals en leuke winterse activiteiten. Ga schaatsen op een van de ijsbanen in de stad, bezoek een van de vele musea, geniet van een musical op Broadway of ga dineren in een restaurant tijdens de Restaurant Week. Het kan allemaal tijdens de wintermaanden,

Winter in New York
“Deze winter bieden wij de bezoekers de mogelijkheid om New York te ontdekken op een intiemere, toegankelijke en betaalbare manier”, aldus Fred Dixon, president en CEO van NYC & Company. “Of je nu gaat wandelen over de Brooklyn Bridge terwijl het sneeuwt, gaat schaatsen op een van de outdoor schaatsbanen of jezelf laat opwarmen in een van de topmusea, wij moedigen iedereen aan om een andere kant van NYC te ontdekken.”

Tips voor de perfecte vakantie in NYC
De campagne ‘Unlock NYC’ helpt je met tips om je perfecte vakantie naar NYC te plannen. Er worden zowel voor activiteiten overdag, als voor ’s avonds en ‘s nachts tips gegeven op het gebied van bijzondere, iconische plekken. New York als filmstad, de leukste restaurantjes en eetgelegenheden, de meest speciale winkels en natuurlijk Broadway. De website bevat tips met de inbreng van experts op het gebied van toerisme en bekende mensen op het gebied van social media.

Ontdek New York
Bezoek bijvoorbeeld de Morgan Memorial Hall of Gems in het American Museum of Natural History, waar je omgeven bent met juwelen. Zelf zo’n mooi juweel kopen? Met een kort metro ritje ben je bij de Diamond District. De ferry naar Staten Island is gratis en gaat ieder uur van de dag. Wat dacht je van een sightseeing cruise in het donker waarbij je de verlichte skyline van New York kunt zien? Voor de fijnproevers is Zabb Elee, in de wijk Queens, een echte aanrader. Dit restaurant heeft een Michelin ster en de beneden gelegen sake bar serveert kleine gerechten zoals pasta met knoflook en gefrituurde garnalen. De beste pizza’s van de stad vind je bij Totonno’s op Coney Island, Grimaldi’s en Juliana’s. Voor een speciale dinerervaring ga je naar Sam’s Soul Food in the Bronx, waar Afrikaans eet onder het genot van live hip-hop muziek wordt geserveerd.

Speciale winteraanbiedingen
Tijdens de eerste drie maanden van het jaar zijn de gemiddelde hotelprijzen $235, 22% lager dan het gemiddelde tijdens de rest van het jaar. Dit geeft bezoekers en New Yorkers de kans om flink te besparen op hotelkosten. Voor de best beschikbare tarieven bezoek je de website. Daarbij zijn er verschillende diner- en theateraanbiedingen tijdens de wintermaanden. Tijdens NYC Restaurant Week, van 18 januari tot 5 februari, bieden verschillende restaurants driegangen lunches aan voor $25 en driegangen diners voor $38. Daarbij kun je tijdens NYC Broadway Week (19 januari tot 5 februari) en NYC Off-Broadway Week (1 tot 14 februari) twee theatertickets voor de prijs van één kopen. Het perfecte moment om je favoriete musical of theaterstuk te bezoeken op Broadway.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.