Op wintersport in Finland met Nicolien Sauerbreij

Wil je deze wintersportvakantie iets bijzonders doen? Dan kun je op reis met Voigt Travel. Zij bieden een reis aan voor zowel de beginnende als de gevorderde snowboarder in BatteryPark, Finland. Iedere ochtend volg je clinics. Niet zomaar van iemand, maar van Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij! In de middag is er de gelegenheid om nog even een afdaling te maken met Nicolien. Daarbij kun je het snowboarden combineren met andere activiteiten als het maken van een huskysafari, een tocht met de sneeuwscooter of doe mee aan een buggy-rally door de sneeuw. En ’s avonds geniet je van je privé sauna zodat je spieren de volgende dag weer helemaal soepel zijn voor weer een nieuwe afdaling.

Tips and tricks van Nicolien Sauerbreij
‘De meeste Nederlanders die op wintersport gaan, kennen de gebieden in de Franse, Zwitserse of Oostenrijkse Alpen wel, maar één van de meest verassende gebieden die ik heb leren kennen is Ruka in Lapland’, aldus Nicolien Sauerbreij. En gelijk heeft ze, want BatteryPark zorgt ieder jaar voor nieuwe obstakels en verkeert altijd in goede conditie. Het park wordt dan ook onderhouden door enkele van de beste snowboarders van Finland. Ruka is dan ook de officiële plaats van het Finse Snowboard Team. Ook beginners zijn welkom, want het Masto minipark aan de andere kant van het park is een goede plek om te beginnen met oefenen voordat je je waagt aan het machtige BatteryPark.

Ruka, een walhalla voor de snowboarder
Ruka is een typisch Finse wintersportplaats met een groot aanbod aan winteractiviteiten. Het ligt in de ruige wildernis van Fins Lapland nabij de Russische grens. Hier vind je het BatteryPark,maar ook skiërs kunnen hier hun hart ophalen en afdalingen maken op de skihellingen van de Rukatunturi. Pistes zijn tot laat verlicht zodat je optimaal kunt genieten. Aan gezelligheid is er geen gebrek. Tot in de late uurtjes kun je naar de verschillende après-ski bars. Dineren doe je in één van vele restaurants waarbij een rendierbiefstuk een absolute aanrader is.

Wat is inbegrepen?
De 5-daagse reis naar Ruka in Fins Lapland vindt plaats van 14 t/m 18 februari 2016 en wordt aangeboden door Voigt Travel. De reis boek je vanaf € 794, -. Voor dit bedrag krijg je vier snowboard clinics van Nicolien Sauerbreij. Maar dat is nog niet alles. Ook de 4-daagse skipas is inclusief, net als de retourvlucht vanaf Amsterdam met Transavia. Je vliegt rechtsreeks naar Kuusamo en je bent er in nog geen drie uur. En je snowboard mag gratis mee aan boord. Bij de prijs zijn ook de vier overnachtingen in een appartement met prive sauna op basis van logies inbegrepen. Groot voordeel is dat je vanuit je appartement zo de skipiste opstapt. Voigt Travel biedt je ook nog eens een Laps diner aan.

Kijk voor meer informatie en/of het boeken van de reis op de website of bel één van de medewerkers van Voigt Travel, telefoon: 035 – 699 03 22.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.