Plopsa-parken houden Sint Weekends

De Plopsa-parken in Nederland en België houden in aanloop naar 5 december Sint Weekends: Iedereen die persoonlijk zijn tekening of verlanglijstje aan Sinterklaas wil komen geven kan hiervoor terecht in Plopsa Indoor Coevorden. Na de feestelijke intrede, krijgt bezoekers op 21, 22, 28 & 29/11 en 5 & 6/12 de kans om een bezoekje te brengen aan de Sint op zijn troon. De Pieten zetten intussen het indoorpark op stelten. Alle brave kinderen krijgen tenslotte nog een zakje met lekkers mee naar huis.

In Plopsa Indoor Hasselt vinden de Sint Weekends plaats op 21, 22, 28/11 en 5 & 6/12. Op deze dagen maken Sinterklaas en zijn Pieten hun intrede om 12u30. Aansluitend hierop vindt er een troonmoment plaats waarbij ieder kindje de kans krijgt Sinterklaas persoonlijk te begroeten. Bezoekers die er altijd al van gedroomd hebben het leven van de Zwarte Pieten te ervaren, kunnen hiervoor terecht in de speciale Zwarte Pieten School. Wie de dolle fratsen van de Pieten kan evenaren, krijgt na afloop een diploma. Alle brave kinderen worden op het einde van de dag tenslotte beloond met een leuke goodiebag met lekkers.

Sinterklaas komt op 21, 22, 28 & 29 november en 5 & 6 december naar Plopsaland De Panne. De goedheiligman betreedt op deze dagen om 13u het pretpark met een feestelijke intrede. Alle bezoekers worden dan ook uitgenodigd om de Sint en zijn Zwarte Pieten, in gezelschap van alle Plopsa-figuren, welkom te heten. Na zijn intocht geeft Sinterklaas een toespraak op de Kiosk op het Dorpsplein.

Optocht

Op 28 & 29 november heeft Plopsaland De Panne iets bijzonder voor haar bezoekers in petto. Op deze dagen ontvangt Plopsaland voor het eerst ‘de grootste Sinterklaas Parade van België’. De feeëriek verlichte stoet, die bestaat uit verschillende praalwagens en 99 vrolijke Zwarte Pieten, trekt ’s avonds door het hele park.

Voor meer informatie, het volledige programma en tickets, kijk op www.sintweekends.com .

Waarbeek

Sinterklaas brengt ook een bezoek aan het Nederlandse pretpark de Waarbeek. Je kunt er van alles vinden, van Pepernotenbakkerij tot aan de Pietenslaapzaal, maar natuurlijk ook de werkkamer van de Sint. Kinderen kunnen de Sint helpen bij het terugvinden van verdwenen pakjes. Samen met de Pieten, de ouders en de andere kinderen gaan de bezoekers het Pakjespretpark de Waarbeek op om op verschillende plekken een opdracht te doen. Denk hierbij aan schoorsteen lopen, Pietendisco en natuurlijk een ontmoeting met de Sint in zijn werkkamer.

Naast dit spannende mysterie en het spelen met de Pieten kunnen bezoekers natuurlijk gebruik maken van een aantal attracties oa botauto’s, rodelbaan, oldtimers, golfjet, minicars, draaimolen, vliegtuigjes, klim parcours, zweefbanen en nauticjet. Tickets koop je online of aan de kassa. Voor meer info: www.waarbeek.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.