Reismaatjes vinden met Trabys.nl

Het allerleukste is om met mensen de wereld te verkennen die dezelfde interesses en energie delen. Met wie je op reis gaat, dat wil je natuurlijk al weten voordat je je boeking maakt. De nieuwe reisgenoten community Trabys.nl is de uitdaging aangegaan om gelijkgestemde reizigers bij elkaar te brengen. Heb jij je eigen reis bucket-list al samengesteld en zou je wel willen weten of er mensen zijn die ook een dergelijke reis willen maken? Zoek dan actief naar je travelbudddies of wel trabys op Trabys.nl.

Wie zoek je?

Stel: je wil altijd al graag naar het zuiden van Argentinië, maar je bent de enige in jouw vriendenkring, of je aast op die prachtige reis door Nieuw Zeeland en komt de beschreven groepsreis maar niet vol. Hou jíj ook vol spanning online in de gaten welke reizen er bij één van de aanbieders langzaam beginnen vol te lopen? Of ben je één van die aarzelende groepsreizigers die graag wat meer zou willen weten over wie je medereizigers nu eigenlijk zijn? Op het Trabys.nl platform kan je zelf bekijken naar welke droombestemming je zou willen gaan met de reisgenoten waar jij het liefst mee zou reizen. Je kunt je eigen pagina aanmaken en daarop in een wereldkaart aangeven waar je geweest bent en wat je droombestemmingen zijn. Natuurlijk worden er ook reiservaringen uitgewisseld en kan je tips vragen van mede-trabys.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.