Schiphol op Instagram dit weekend (36)

Elk weekend kijken we even wat voor een vrolijke foto’s mensen posten als ze op Schiphol aankomen of vertrekken. Onze luchthaven is toch eigenlijk het ‘epicentrum van reizen en vakantie’ in Nederland. Een kleine zoekopdracht op Instagram levert in ieder geval een stapel aan mooi beeldmateriaal op. Hierbij de oogst van deze week. Ditmaal blijkt dat de kerstboom zijn plek alweer gevonden heeft op Schiphol.

Hier onder staan de originelen:

Good Morning #schiphol, I'm flying to Berlin! See you on Friday!

Een foto die is geplaatst door Florian (@macmurph42) op

Almost @home. #ams #cold #eu #schiphol

Een foto die is geplaatst door Robert (@rjonczy) op

#CLOGSHOESFACTORY#HOLLAND#SCHIPHOL#DAY01

Een foto die is geplaatst door 陈萱琪 (@xxuanqiii) op

Weer een weekendje gevuld met Schiphol #airport #schiphol #aviation

Een foto die is geplaatst door Mai (@maaikecapelle) op

My sister gave me this worry doll before my last trip and it grew to be my charm during that year away from family and friends. She learned about these worry dolls because of a play she was in (even made it to Broadway!), and later when she was working with street kids in Guatamela, and found out these little amulets were used to share things with, as the kids are mostly lonely and don't know parental love. The worries are given to this little friend and this I was I do as well (at times). Today I fly to Reykjavik, Iceland, and will explore some sights there in the upcoming week, and hopefully manage to fullfill another dream by seeing the Aurora Borealis (Northern Lights). #worrydoll #family #sister #friends #iceland #reykjavik #2015travels #ontheroadagain #tooearlyatschipholsokillingmytime #roadtonowhere #schiphol #toffetommie #zolangjenaarjezelfdurftteluisteren

Een foto die is geplaatst door Jort (@jort.eu) op

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.