Slagharen investeert 3 miljoen in Western-sfeer

Attractie- & Vakantiepark Slagharen besteedt de komende winter drie miljoen euro aan de upgrading en vervanging van 199 accommodaties. Alle units worden gedecoreerd in het Wilde Westen thema.

Slagharen beschikt naast het attractie- en waterpark over 623 accommodaties en 229 campingplaatsen. Goed voor bijna vierduizend gasten per nacht. In de afgelopen jaren heeft het park veel geïnvesteerd in de kwaliteit van het vakantiepark. Een van de investeringen was Aqua Mexicana, wat ook voor vakantiegasten een toevoeging is gebleken. Het waterpark met tien glijbanen voorziet in de toenemende behoefte aan slecht weer voorzieningen.

Wigwams

Deze winter worden 115 Arizona huisjes volledig gerenoveerd en 84 Wigwam tenten vervangen door luxe Wigwams met een eigen keuken en toiletvoorziening. Alle units bieden ruimte aan twee volwassenen en vier kinderen. Naast de kwaliteitsverbetering van de units wordt ook veel aandacht besteed aan de beleving doormiddel van het thematiseren van de accommodaties. Op 18 maart, als het park weer open gaat, worden de nieuwe accommodaties in gebruik genomen.

Thema

Directeur Wouter Dekkers is erg enthousiast over deze ontwikkeling. “De nieuwe accommodaties zijn bij oplevering niet alleen op het gewenste kwaliteitsniveau, maar dragen door haar thematisering ook bij aan de beleving die wij de gast mee willen geven. Daarnaast worden de accommodaties gepositioneerd in het middensegment van ons aanbod, zodat iedereen een vakantie in Slagharen kan blijven boeken”.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.