Wintersport en skigebieden in gratis blad

Wie op zoek is naar de trends voor 2015-2016 op het gebied van wintersport en snel wil weten wat de mooiste skigebieden zijn, die moet ons gratis magazine downloaden.

Wintersport

Wintersportvakanties blijven onverminderd populair onder Nederlanders. Een winterse vakantie heeft dan ook weer hele andere dingen om van te genieten dan een zonvakantie. Zo kun je het gevoel van de wind in je haren ervaren als je van de piste afglijdt. Of de gezelligheid van lange donkere avonden rond het haardvuur, waarbij er spelletjes worden gespeeld en sterke verhalen gedeeld worden. Daarnaast kun je ook in de winter genoeg toeristische trekpleisters herontdekken, of zijn ze juist alleen te bezoeken in de winter.

Skigebieden

Ook kun je er eens voor kiezen om niet naar de standaard wintersportlanden te gaan. Noorwegen en Canada zijn bijvoorbeeld ook uitstekende wintersportbestemmingen, je moet er alleen wel even op komen. Daarnaast zijn er weer genoeg bijzondere dingen te doen deze winter. Ga bijvoorbeeld met St. Bernardhonden de piste op of neemt de afdaling met het grootste hoogteverschil in Oostenrijk. Heb je nog wat inspiratie nodig voor de aankomende wintersportvakantie? Ga dan rustig achterover zitten en bereid je voor op je volgende vakantie avontuur met dit gloednieuwe E-magazine.

Je kunt het hier onder online doorbladeren, maar je kunt het ook als pdf-bestand downloaden en op je gemak op je tablet lezen.

Al eerder publiceerden we een magazine over Wellness.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.