13% van vliegtickets betaald met airmiles

Vliegtickets.nl is het enige bedrijf waar je airmiles kunt inruilen voor vliegtickets in Nederland. Dat kan sinds ruim een jaar. Uit cijfers uit het afgelopen jaar blijkt dat 13% van de tickets (deels) betaald zijn met airmiles. Air Miles zijn te sparen bij Albert Heijn, Shell, V&D, Praxis en Etos. Ruim zes miljoen spaarders maken gebruik van Air Miles, waarmee Air Miles het grootste spaarprogramma van Nederland is.

Jacques Hoendervangers, algemeen directeur bij Air Miles, zegt blij te zijn met de ontwikkelingen. “Consumenten zijn nu precies een jaar in staat om Air Miles in te wisselen voor voordelige vliegtickets. De verkopen vallen hoger uit dan de prognoses. We kijken uit naar de voortzetting van de goede samenwerking.”

Verder blijkt dat consumenten steeds meer moeite doen om betaalbaarder reizen mogelijk te maken. Bij Vliegtickets.nl is van 2013 op 2014 het aantal boekingen van tickets voor voordeligere vliegmaatschappijen met ruim 16% toegenomen. Sparen voor reizen staat in de top vijf van wensen voor veel mensen. Dat uit zich in de statistieken van Vliegtickets.nl. Populair zijn de tickets voor zogenaamde low cost carriers. Maar ook bij tickets voor reizen naar Noord-Amerika worden zeer veel Air Miles ingezet.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.