App tegen (?) vliegangst: Going down

Am I going down?‘ is de naam van een Engelse app die je moet helpen je vliegangst te beteugelen. Voordat je gaat opstijgen moet je dan verschillende gegevens invoeren (luchthaven, maatschappij waar je mee vliegt, type toestel) en dan zal de app op basis van statistieken laten zien hoe groot de kans is dat je zult neerstorten. In de meeste gevallen is die kans uiteraard nihil. Maar dat wéét iedereen en dus is de kans dat je hierdoor je vliegangst overwint erg klein. Via de app wordt dan ook de mogelijkheid geboden om een Engelstalige cursus te volgen, maar als je op dat niveau bent aangeland is het beter om te denken aan de mogelijkheden die er in Nederland zijn. Om te beginnen hebben we in Nederland zelf ook een app die je kan helpen om je vliegangst te beteugelen. Die is dan niet gratis, maar steekt veel beter in elkaar en verder geeft de maker, Valk, ook cursussen met een aantal andere partners.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.