In Den Bosch sneeuwt het al!

IceFun Sportiom (geopend t/m februari 2016) in Den Bosch doet er alles aan om binnen een optimale wintersportsfeer te scheppen. Je kunt er namelijk bergopwaarts en door grotten schaatsen en (dankzij machines) gaat het af en toe zelfs echt sneeuwen. Zo nu en dan steekt er ook een een stevige poolwind op. Op een kade kun je bijkomen in Scott’s Cabin met een warm of juist ijskoud drankje.

Sportiom ‘s-Hertogenbosch heeft naast de themaijsbaan IceFun ook nog een ijshockeybaan. Dit is een rechthoekige ijsbaan met afgestompte hoeken. De ijshockeybaan wordt gebruikt door verenigingen. Als de ijshockeybaan niet verhuurd is, wordt deze naast IceFun Sportiom ook opengesteld om recreatief op te schaatsen.

Bij Scotts Skate Rent kunnen bezoekers terecht voor het huren van schaatsen. Ook is het mogelijk je eigen schaatsen er te laten slijpen. Let op: je mag op IceFun Sportiom, om veiligheidsredenen, niet op ‘noren’ schaatsen. Daarnaast is het niet toegestaan om de ijsbanen met puck en ijshockeystick te betreden. Het dragen van handschoenen is verplicht.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.