John Lennon-expositie in Alkmaar

Het Beatles Museum Alkmaar opent deze week een eerbetoon aan John Lennon. Op 8 december 2015 wordt een 60m2 grote permanente expositie over John Lennon geopend in Alkmaar. Niet geheel toevallig wordt op deze datum ook de 35e sterfdag van John herdacht. “The Story Of John Lennon 1966-1980” is de titel van de permanente tentoonstelling. Daarbij bijzondere aandacht voor het maken van het Imagine-album te zien. Ook wordt er stil gestaan bij het Hilton bezoek van John and Yoko.

In een eerdere reportage over het museum schreven we:

Het Beatles Museum in Alkmaar bestaat al dertig jaar en is opgezet door fan Azing Moltmaker (“Ja, dit kost bij elkaar ook nogal wat, maar met een vrouw ben je duurder uit”).

Het adres van het museum is:
Noorderkade 130
1823CJ Alkmaar
www.beatlesmuseum.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.