Langzaam richting zomer met Kampeer TV

Wie de donkerste maanden van het jaar (januari en februari) moeizaam doorkomt, kan zich er op verheugen dat vanaf zondag 3 januari er weer 14 nieuwe afleveringen van KampeerTV te zien bij RTL 4. Een programma waarin de makers op pad gaan met kampeerders in eigen land en Europa. KampeerTV is een initiatief van Bohil Media, onderdeel van Telegraaf Media Groep.

“We hebben weer een fantastische roadtrip gemaakt door Europa en prachtige regio’s en campings bezocht”, zegt Sanny Verhoeven, 1 van de 2 presentatoren van het programma. “Elke aflevering gaan we met een gezin vanaf de camping op pad en verkennen we de regio. Dit is echt harstikke leuk, want iedereen is op vakantie: vrij en blij”. De mooiste campings en plekjes op de Veluwe en in Limburg, Zeeland en Brabant komen in beeld. Ook alle vakantieparken van de Oostappen groep worden bezocht. Daarnaast komen de glooiende landschappen van België, Luxemburg en Oostenrijk aan bod.

Extra afleveringen

Na het succes van 2015 zijn er dit seizoen 4 extra afleveringen gemaakt van KampeerTV; een goed teken voor de kampeerbranche. KCI voorman Leo Diepemaat onderschrijft de trend dat kamperen weer op bloeit: “We zien heel veel jonge gezinnen terugkeren op de campings in Nederland, de kampeer- en caravan jaarbeurs heeft meer bezoekers getrokken. Ook in de showrooms bij de dealers is het drukker dan voorheen. Het aantal campers groeit al jaren en gaat binnenkort de 100.000 voertuigen bereiken. Daarnaast hebben we, met meer dan 450.000 caravans nog steeds, het bijna hoogste niveau ter wereld. Nu nog hopen dat de economie op gang blijft en dan wordt het weer een mooie zomer.”

Holland Top Campings

Acht grote zelfstandige 4-5 sterren campings in Nederland hebben de handen ineen geslagen en gaan zich verenigen en promoten onder de naam Holland Top Campings. Alle 8 camping zijn dit seizoen door KampeerTV bezocht. Marc Ruijtenberg van Strandpark De Zeeuwse Kust: “We hadden prachtig weer tijdens de opnames en de beelden met de drone geven een bijzondere indruk van de omgeving waarin een camping zich bevindt”. De 8 Holland Top Campings zijn: De Twee Bruggen, Beerze Bulten, De Leistert, Julianahoeve, De Schatberg, Marveld Recreatie, Recreatiepark TerSpegelt en Strandpark De Zeeuwse Kust.

‘KampeerTV’ wordt wekelijks uitgezonden vanaf zondag 3 januari tussen 17.00 uur en 17.30 uur bij RTL 4. De herhalingen zijn elke zaterdag tussen 11.00 uur en 11.30 uur bij RTL 4. Meer informatie: www.kampeertv.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.