Project met vakantiewoningen in Zeeland

Wie nog wat geld heeft liggen of toch altijd al plannen had voor een tweede woning in Zeeland, die heeft nu een kans. Parc Ganuenta is namelijk een kleinschalig en luxe tweede woning project dat gesitueerd is in een natuurgebied aan de Oosterschelde. De traditioneel gebouwde stenen villa’s staan op grote kavels koopgrond. De vakantievilla’s zijn te koop voor eigen gebruik, voor de verhuur als belegging of een combinatie van beiden. Verkoopprijzen vanaf € 323.000 v.o.n. excl. Btw

Zeeuwse stijl
Bij de ontwikkeling van het park is door de ontwikkelaar bewust gekozen voor een kleinschalig maar luxe vakantiepark van traditioneel gebouwde villa’s met een typisch Zeeuwse historiserende bouwstijl. Vanwege de locatie pal aan het water, naast de jachthaven en op loopafstand van het dorp Colijnsplaat is er bewust voor gekozen om geen voorzieningen op het park te creëren, aangezien het vissersdorpje over restaurants, een Spar supermarkt en diverse andere winkels beschikt.

Informatie
De verhuur wordt gedaan door Premium Parcs en de bouw door ontwikkelaar B&B Vastgoedontwikkeling uit Ede (Gld), telefoon: +31(0)318 611351.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.