Overnacht goedkoper als hoteltester

Je hebt altijd wel een mening over het hotel waar je in verbleven hebt. Meestal doe je hier niets mee, behalve dan misschien vrienden en kennissen adviseren voor een volgend verblijf. Maar nu kun je juist door je mening te geven een beetje goedkoper op reis. Trivago zoekt namelijk reizigers die hotels voor ze willen beoordelen. In ruil hiervoor krijg je een deel van de kosten voor de overnachting weer terug. Doe voor Trivago de ‘Quality Test’ en beoordeel je volgende hotelovernachting.

Hoe werkt het?
Eigenlijk is het heel makkelijk. Je gaat naar deze website (het kan alleen via dit adres, dus je komt er niet op een andere manier). Vervolgens kies je een van de hotels die op de website staan. Je kan alleen kiezen uit de aangeboden hotels, het is dus niet zo dat je zo maar een hotel kan boeken en daar dan een beoordeling voor kan schrijven. Hotels melden zich namelijk aan om mee te doen aan de Quality Test. Je kan dus alleen kiezen uit hotels die beoordeeld willen worden. Maar dat hoeft helemaal niet erg te zijn. Zo kun je naar Berlijn, Madrid en Los Angeles. Als je een bestemming gekozen hebt geef je je op om tester te worden en boek je het betreffende hotel in de stad.

Enquête
Vervolgens ga je op reis. Je gaat natuurlijk gewoon vakantie vieren en ondertussen vorm je een mening over het hotel. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een enquête invullen. Deze neemt ongeveer 20 minuten tot een half uur in beslag en is in het Engels. Goede beheersing van de Engelse taal is dus wel een vereiste. Als je de test eenmaal ingevuld hebt krijg je een deel van je overnachting terug. Hoeveel je terugkrijgt ligt aan het hotel wat je geboekt hebt. Je ziet bij de boeking direct hoeveel dit is, bij het kopje Recieve €.. cash back as Quality Tester. Dit kan verschillen van €40 tot ongeveer €100. Je krijgt een vast bedrag terug. Het is dus niet zo dat het bedrag oploopt als je meerdere nachten in het hotel verblijft. Trivago wil door reizigers hotels op deze manier te laten beoordelen een objectiever beeld van de kwaliteit van een hotel krijgen.

Voor meer informatie of om zelf Quality Tester te worden ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.