Vier Oud & Nieuw in de Efteling

Als je dit jaar eens iets anders wil doen met oudjaar dan de oudejaarsconference op tv kijken en vuurwerk voor de deur afsteken, dan kun je naar de Efteling. Voor het 5e achtereenvolgende jaar wordt op 31 december het Oud & Nieuw feest gevierd in de Efteling. Dit feest voor de hele familie start om 19.00 uur. Naast optredens op meerdere podia kom je de hele avond ook verschillende live acts tegen.

Oud en Nieuw
Op oudejaarsavond blijven het verlichte Sprookjesbos en alle winter-attracties open tot middernacht en de parkshow Raveleijn wordt ’s avonds drie keer vertoond. Natuurlijk ontbreken de vreugdevuren en lekkernijen zoals verschillende soorten warme chocolademelk of glühwein niet. Ook is op deze avond de Tiësto-Aquanura show te zien, de dancemix van bekende Tiësto en Efteling-klassiekers. Om middernacht barst een spetterend vuurwerk los terwijl je geniet van een glas bubbels en een oliebol. Daarna wordt het nieuwe jaar feestelijk ingeluid met een live optreden van de band Baby Blue met leadzanger Flemming Viguurs op de Efteling Brink.

Live entertainment
Deze avond is er volop live entertainment op de diverse pleinen, zoals de Sprookjesbosbewoners, Pardoes de Tovernar en Prinses Pardijn. Het Efteling-gospelkwartet ‘De Lichtpuntjes’ brengt sfeer op het Ton van de Ven Plein en de Bob Brothers pronken met hun schitterende bobslee in het IJspaleis. De Efteling Eskimo’s maken een muzikale reis rond de wereld op het Carnaval Festival Plein en de Sneeuwprinses en de Vuurprins bezoeken de vreugdevuren met hun muzikale vertelling. Vanaf 23.00 uur start een speciaal Oud & Nieuw Efteling meezingfestijn met Jelle Amersfoort op de Brink. Samen met de Sprookjesbos-bewoners wordt daarna afgeteld naar twaalf uur. Na het spetterende vuurwerk wordt het nieuwe jaar feestelijk ingeluid met een live optreden van de band Baby Blue.

Beperkt aantal tickets
Voor het Efteling Oud & Nieuw Feest is een beperkt aantal speciale tickets beschikbaar. Die geven vanaf 19.00 uur toegang tot het park, ook in combinatie met horeca-arrangementen. Alle attracties zijn geopend wanneer de weersomstandigheden het toelaten, behalve de waterattracties Piraña en De Vliegende Hollander. Zo zijn Hans & Grietje lekker warm aangekleed en kan er zowel binnen als buiten geschaatst worden in het IJspaleis. Ook kun je naar beneden glijden van een echte sneeuwglijbaan of slenteren langs de sfeervolle Beierse Markt.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.