Vlieg eens over Londen

Natuurlijk je kunt met een bus of met een fiets door Londen gaan, maar je zou ook eens iets heel anders kunnen doen: In 30 minuten met een helikopter langs de mooiste plekken van de hoofdstad van Engeland. Je stijgt bij deze vlucht op bij het Redhill Aerodrome-vliegveld ten zuiden van de stad en gaat dan in een rondvlucht langs de hoogtepunten: Wembley, Hyde Park, Houses of Parliament, Buckingham Palace, Trafalgar Square, St Pauls Cathedral, Shakespeares Globe, Tower Bridge, Olympic site, Greenwich Observatory, Royal Albert Hall, New Covent Garden Market, Westminster Abbey, London Eye, Tower of London en Canary Wharf.

Huur je zo’n vlucht voor jezelf, dan kost je dat als je met z’n zessen gaat ruim 1000 euro, met z’n vieren 900 euro en als je in je eentje bijschuift bij een ander gezelschap dan kost je dat bijna 200 euro. Meer informatie: redhillhelicopters.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.