‘The Voice’ krijgt zeewaardige variant bij Costa Cruises

The Voice of Holland is inmiddels een bekend programma waarbij gezocht wordt naar zangtalent. Dit gaat Costa Cruises nu ook op zee doen. Vanaf april 2016 krijgt The Voice een zeewaardige versie aan boord van de schepen van Costa Cruises. Net als bij The Voice of Holland is de inzet van ‘The Voice of the Sea’ een professionele zangcarrière.

The Voice of the Sea
In The Voice of the Sea spelen de gasten de hoofdrol in het entertainment aan boord. Zodra de cruise begint worden gasten met zangtalent aangemoedigd mee te doen aan de voorselectie met speciale karaoke sessies. De uitverkoren talenten worden vervolgens klaargestoomd voor het echte werk. Een zangcoach van het entertainmentteam zoekt met hen het liedje uit en leert ze de kneepjes van het artiestenvak. Vlak voor de echte show is dan nog de generale repetitie in het grote theater met de Costa band en muziek- en lichteffecten.

Artiest
De talenten kunnen maar beter geen last van plankenkoorts hebben: de theaters aan boord doen niet onder voor een gemiddeld stadstheater. Drie coaches, eveneens professionals van het entertainmentteam, luisteren naar de zangers zonder het optreden te kunnen zien. Net als op de tv beslissen zij met ‘I want you’ welke talenten zij in hun team willen. Vervolgens is het aan het publiek om de winnaar te kiezen met een speciaal stemsysteem. Naast de eretitel ‘The Voice of the Sea’ maakt de winnaar kans gescreend te worden voor een baan als artiest op een Costa schip.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.