Ellen ten Damme promoot het Drenthe-vakantiegevoel

Met het nummer ‘Darling Drenthe’ graaft Ellen ten Damme in haar jeugdherinneringen aan Drenthe. Met de song en de bijbehorende videoclip, die uiteraard in die provincie is opgenomen, promoot ze een vakantie in Drenthe.

In de videoclip zien we hoe Ellen ze teruggaat naar de provincie waar ze opgroeide, Drenthe. Onderweg wordt ze herinnerd aan de mooie momenten van haar jeugd, samen met haar beste vriendje. Prachtige beelden waarin we de Ellen van nu zien, afgewisseld met een kleine Ellen en een tiener-Ellen. Meer informatie: www.drenthe.nl

Zo mooi is Drenthe op Instagram:

#old .#Sign in #Klazienaveen #Noord in #Province of #Drenthe The #Netherlands #RondjeNL #Outdoor #Hiking

Een foto die is geplaatst door Bas Geerts (@basg) op

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.