Fietsen in Zeeland zet zichzelf op de kaart

We hebben weer een rijke selectie aan waardevolle reisverhalen uit het riante aanbod van de afgelopen 24 uur voor je verzameld. Zoals bijvoorbeeld een overzicht van de mogelijkheden om te fietsen in Zeeland. “Zeeuws-Vlaanderen houdt van fietsen en fietsers. Hun vernieuwde Panorama-route levert in zijn eentje het bewijs. Heen fiets je langs de kust, terug door het achterland. Een afwisselend fietsrondje dat een gloednieuw en een ouderwets stukje Zeeland combineert. Extra handig: als je wilt kun je de route makkelijk aanpassen.” We hebben die leukste verhalen meteen op de kaart gezet, zodat je ze later makkelijker terug kunt vinden zodra je er aan toe bent.

http://www.telegraaf.nl/reiskrant/fietsenenwandelen/article25052684.ece

The Himalayas: Trip of a Lifetime

How to Avoid Getting Sick on Your Next Flight – Tailwind by Hipmunk

De Vipava valley, een verborgen parel in Slovenië

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.