Jaz?, jazeker, een hotel dat wil swingen

Met Jaz Amsterdam heeft de stad er 247 kamers en elf suites bij. Jaz Amsterdam – nu komt de promopraat – “staat voor gastvrijheid met een speciaal Nederlands tintje. Het is een hotel waarin lifestyle en state-of-the-art techniek samenkomen. Jaz Amsterdam heeft een directe verbinding met ZiggoDome, bekend om haar grote events en concerten. De Amsterdam ArenA, thuisbasis van Ajax, en Heineken Music Hall zijn op loopafstand en het centrum van Amsterdam is per metro eenvoudig te bereiken.”

Andere hoofdsteden

Puneet Chhatwal, CEO van Steigenberger Hotels AG zegt: “De opening van het eerste hotel van ons nieuwe Jaz in the City-merk is een belangrijke fase in onze uitbreiding en een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van de Steigenberger Hotel Group. Naast Jaz Amsterdam hebben we ook plannen voor andere hotels in Europese hoofdsteden.”

“Jazz in the City is hip, casual en trendy met een lokaal tintje”, vertelt Hasan Yigit, Vice President van Jaz Hotels en Managing Director van Jaz GmbH. “Jaz in the City past bij deze tijd en staat voor een urban lifestyle. Het concept is inspirerend en stimulerend en wekt op vele manieren enthousiasme op. Bij Jaz worden authentiek reizen, lokale cultuur, sensationele ervaringen en waardevolle ontmoetingen gecombineerd met een echt thuisgevoel.”

Alles met mobieltje

Bij Jaz Amsterdam zijn de boeking, het verblijf, de check-in en check-out en de betaalprocedure allemaal gedigitaliseerd. Hierdoor kunnen gasten hun mobiel gebruiken als receptie en kamersleutel. Deze digitalisering is tijdbesparend, waardoor de gast meer quality time heeft. Een complete ervaring die al op de drempel begint.

Muzikale ontmoetingsplek

Muziek is een belangrijk component van het merk en vult dan ook alle ruimtes van het hotel. De muziek kan overal worden beluisterd, bekeken en ervaren. En zelfs worden beoefend, want het hotel heeft een eigen podium. In de Rhythms Bar, de naam spreekt voor zich, draait het niet alleen om coole drankjes. De bar is meer dan een ontmoetingsplek: er zijn live acts, concerten en spontane optredens waarvoor Jaz uit lokale muziek en cultuur put. De artistieke aankleding van de bar bestaat uit wisselende exposities van lokale artiesten. Het hotel biedt ook lokale en internationale gerechten, geprepareerd volgens regionale bereidingswijze.

Waar is het?

Jaz Amsterdam, De Passage 90, 1101 AX Amsterdam–Zuidoost. Kijk voor meer informatie op www.jaz-hotel.com/amsterdam/

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.