Op avontuur in Canada + winnaar 5

Bij onze wedstrijd voor gratis toegangskaarten voor de Vakantiebeurs 2016 is dit de vijfde winnaar: Piet van der Helm. Wanneer hij zich voor 13 januari 2016 met het eigen gekozen codewoord meldt bij nieuws@elkedagvakantie.nl dan sturen wij twee gratis toegangskaarten voor de beurs (twv 30 euro) toe. Ook meegedaan? 

Ken je het gevoel dat je ergens bent en wenst dat je nooit meer naar huis hoeft? Canada is zo’n plek. Het veelzijdige land heeft volgens eigen zeggen de meest overweldigende en ongerepte natuur ter wereld, met ruige gebergtes en kraakheldere, blauwe meren, en bruisende steden zoals het hippe Toronto of het multiculturele Vancouver.

Om de Nederlandse vakantiegangers te informeren over de leukste reistips voor deze vakantiebestemming staat Canada Marketing Committee van 12 tot 17 januari 2016 op de Vakantiebeurs in Utrecht, bij stand 03. A020 in hal 3. Voor aankomende editie heeft het Canada paviljoen een complete metamorfose ondergaan.

Van camperrondreizen tot glamping
Canada is een prima bestemming voor de avontuurlijke reiziger. Het uitgestrekte land met de overweldigende natuur leent zich perfect voor een bijzondere kampeerervaring. Maak een prachtige rondreis langs alle highlights met een camper of ga met de auto en kampeer in een tent in totale rust aan de rand van een bergmeertje. Er zijn tal van campings te vinden in het hele land en van tevoren reserveren is vaak niet nodig waardoor je kunt genieten van ultieme vrijheid. Ontwerp je eigen reisplan bij Nature Trek Canada, boek een van de prachtige groepsreizen bij Dutch Wolf Tours of kies voor de perfecte camperrondreis bij GoCanada. Voor degenen die iets minder avontuurlijk zijn ingesteld zijn er ook enorm veel glamping opties in Canada.

Tal van activiteiten
Vanaf Amsterdam worden er onder andere door Air Transat en Air Canada vluchten aangeboden naar zowel oost Canada, zoals Toronto en Montreal, als naar west Canada, zoals Vancouver en Calgary. Waar je ook bent in Canada, je hoeft je geen moment te vervelen. Ontdek bijvoorbeeld Toronto, het culturele hart van Canada en maak een tripje naar de Wereldberoemde Niagara Falls of ga kanoën op het Ontario Meer.  Of maak een stedentrip naar het Franstalige Montreal of de hoofdstad Ottawa. Aan de West kust ligt het multiculturele Vancouver waar vanuit je walvissen kunt spotten op de oceaan of een tripje kan maken naar de overweldigende Rocky Mountains.

Over Canada Marketing Committee
Sinds 2006 speelt Canada Marketing Committee (CMC) een belangrijke rol in de promotie van Canada op de Nederlandse markt. CMC heeft tot doel Canada te positioneren als ultieme toeristische bestemming. In samenwerking met verschillende members en reisorganisaties worden alle ins & outs over dit veelzijdige land gedeeld. CMC en zijn leden inspireren de Nederlandse reiziger met verschillende routes door het land en biedt hulp en advies bij het plannen van een reis. Voor meer informatie, www.welkomincanada.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.